Muntatge Elionor i Sofia

El vergonyós retret a la infanta Sofia que Elionor no hauria de tolerar

Sofia no acaba de convèncer amb el seu estilisme

La infanta Sofia sempre ha estat a l'ombra d'Elionor. Tot feia indicar que la marxa de la seva germana a l'internat de Gal·les li permetria guanyar una mica de terreny, però no ha estat així. Continua exercint un paper secundari a l'agenda de la Casa Reial i la intenció és que segueixi per aquest camí.

Aquest cap de setmana es produïa la seva reaparició en un acte públic. Però tots els focus estaven posats a Elionor. Des d'octubre no donava senyals de vida, quan van participar en l'entrega dels Premis d'Oviedo.

Des de llavors no s'havia vist ni Sofia ni Elionor. Només a través d'una fotografia, amb la clàssica felicitació que envien cada Nadal des de la Zarzuela.

▶️ El alimento que la princesa Leonor no puede comer por orden de la reina Letizia

La filla petita dels reis és coneixedora del lloc que ocupa dins la institució. Des de ben petita li van explicar que tot el protagonisme havia de recaure sobre l'hereva. El seu paper, per tant, seria molt més irrellevant de cara a l'opinió pública.

Aquest cap de setmana les dues joves van anar amb els seus pares a un centre de refugiats a Pozuelo. Com calia esperar, tant els seus gestos com els seus looks van ser analitzats amb lupa. La primogènita dels reis va acaparar tota l'atenció.

Infanta Sofia i princesa Elionor amb mascaretes
Sofia va portar un estil més bàsic a la seva reaparició pública | GTRES

 

Sofia i Elionor, molt diferents entre si

Hi havia moltes ganes de comprovar l'evolució física d'Elionor després de diversos mesos allunyada d'Espanya. La princesa es va decantar per a l'ocasió per uns pantalons negres i una brusa de Sfera.

Per la seva banda, la seva germana va apostar per un model més senzill de Springfield, amb una camisa estampada, uns texans i una gavardina beix. En aquesta batalla d'estils, sens dubte, tot el reconeixement se'l va emportar Elionor.

La camisa amb brodats florals, que té un preu de 25,99 euros, es va acabar esgotant en poques hores. Això demostrava l'enorme influència de l'hereva, que acaba marcant tendència.

Tot i això, la infanta Sofia no va convèncer amb el model escollit per a l'ocasió. Els crítics ho consideraven massa bàsic. Durant el darrer any va aparèixer amb un estil més modern i uns looks que van aconseguir marcar tendència.

Va ser molt més aplaudida per la seva capacitat per arriscar, i així va quedar demostrat pel que fa a les vendes. Va poder presumir de ser tot un èxit per a les marques. Però aquest cap de setmana s'hi va evidenciar un canvi important, com si s'haguessin canviat els papers.

La filla petita dels reis ha perdut força, gairebé sense capacitat per captar l'atenció del públic. La jaqueta que va lluir encara segueix present a la web de la marca espanyola en les diferents talles. Es tracta d'una peça pensant a la primavera i que té un preu de 45,99 euros.

La infanta Sofia i la princesa Elionor
Ni Sofia ni la seva germana han arriscat mai massa a l'hora de vestir | GTRES

Però no ha acabat per convèncer les joves. En una altra ocasió haurien arrasat amb aquesta jaqueta, però ara no ha passat això.

La infanta Sofia torna ja a la normalitat

La infanta Sofia reprèn aquest mes les classes al centre escolar on estudia a Madrid. Tot i això, haurà de suportar amb certa enveja com la seva germana gaudeix d'unes vacances més llargues. Està previst que prolongui el descans una setmana més.

De fet, aprofitant la seva estada a Espanya, volen participar en algun acte oficial més. Serà aquest dimecres quan acudeixi a la Jornada sobre Joventut i Ciberseguretat: Gaudeix d'Internet amb seguretat. La segona vegada que se la pugui veure en menys duna setmana.

La infanta Sofia i la princesa Elionor amb mascareta en un acte públic
La infanta Sofia sempre està al costat de la seva germana | GTRES

Tot feia indicar que els pares li concedirien uns dies de descans després d'un curs esgotador a Gal·les. Però també volen que comenci a assumir noves responsabilitats a la institució sempre que els seus compromisos educatius els ho permetin.

Res a veure amb la infanta Sofia, que roman relegada a un segon pla. Sempre pendent del que faci Elionor.