YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

«Quan surti la veritat, Iker Casillas quedarà en mal lloc»

Els rumors al voltant de la ruptura entre Iker Casillas i Sara Carbonero creixen sense mesura

Iker Casillas i Sara Carbonero en una fotografia
«Quan surti la veritat, Iker Casillas quedarà en mal lloc» | Catalunya Diari

La suposada ruptura entre Iker Casillas i Sara Carbonero ha acaparat totes les portades i xarxes socials de la premsa rosa i s'ha convertit, de moment, en la notícia més inesperada del 2021. Encara que cal dir que per als mitjans no ha estat precisament una sorpresa, però per als 'followers' més incondicionals sí.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Els motius de la suposada separació d'aquesta parella tan estimada segueixen sent tot un secret. És per això que al llarg de la setmana s'han generat tota mena de titulars i especulacions. I, sobretot, amb reaccions molt diverses, convertint-se en un dels 'trending topic' a Twitter.

Tot començava quan la revista 'Lecturas' deixava anar l'exclusiva, anunciant la imminent separació de l'exfutbolista i la periodista. La bomba ha anat agafant cada vegada més força amb noves informacions que encara segueixen sense contrastar-se, ja que cap dels implicats s'ha pronunciat. D'altra banda, la revista 'Hola!' ha desmentit completament aquesta ruptura.

Ni confirmen ni desmenteixen la seva suposada ruptura

Parlar de la separació de la parella com una realitat ha sorprès el gran públic, que veia amb estupor i certa incredulitat el publicat. Així i tot, els rumors de crisi en el matrimoni es palpaven des de feia temps i, fins i tot, ells mateixos donaven explicacions.

En aquesta ocasió, el mateix Iker Casillas sortia a la palestra mediàtica, per reconèixer que no havia estat amb Sara «tot el que hi hauria». Unes paraules que van adquirir major pes tractant-se del futbolista, que sempre ha estat reticent a parlar de la seva vida personal, malgrat que el seu romanç va començar a la televisió i va ser un dels més mediàtics.

Iker admetia el seu error i reconeixia així el distanciament que últimament venia patint amb la seva dona. El futbolista reconeixia que, tant l'infart que va patir ell com el càncer de Sara, havien influït negativament en el seu matrimoni i, probablement, era el principal motiu dels rumors de crisi.

Van ser mesos molt complicats per a tots dos, ja que havien d'afrontar gairebé alhora la seva recuperació. Algunes parelles s'uneixen més davant l'adversitat, però aquest no ha estat precisament el cas d'Iker i Sara, que, després d'onze anys de relació, cinc de matrimoni i dos fills, suposadament han posat fi a la seva unió.

El clar distanciament que va explicar en el seu moment Casillas durant les seves malalties, sumat al dur confinament que vam viure en 2020 i tots els canvis que els ha tocat viure en els últims mesos, podrien haver-los passat factura.

Avui dia, ni Casillas ni Carbonero han confirmat o desmentit la ruptura, i opten per un absolut hermetisme quan els pregunten pel tema. Les úniques paraules que han transcendit són les de Sara a la sortida de casa seva, quan en ser preguntada pels reporters, assegurava sentir-se bé i insistia que no explicaria res.

Informacions compromeses d'Iker Casillas

Un desgast de la relació de parella és un motiu amb raó de pes, però es parla de l'existència d'informacions compromeses respecte a Iker Casillas i que, en cas de sortir a la llum, no deixarien al porter en un bon lloc.

La parella ha despertat sempre l'interès mediàtic d'un públic que veia en la periodista i en el futbolista l'exemple d'una parella idíl·lica i indestructible. Així tot, la veritat és que molts dels seus seguidors s'han endut un desengany.

Ara mateix, el focus se situa en els moviments de Sara i Iker a l'espera que confirmin o desmenteixin. Però, sent ells conscients de la repercussió que ha tingut la notícia i la influència que tenen en molts dels seus fans, el més assenyat seria trencar amb el seu silenci i llançar un comunicat confirmant o desmentint la seva separació.


Comentaris

envia el comentari