TENS TELEGRAM?

Ara t'enviem les últimes hores al Telegram! Clica aquí!

Les veritats i les mentides sobre l'escàndol entre Letícia i Sofia

Desmenteixen que Joan Carles no volgués veure la seva nora durant la visita dels monarques a l'hospital
Les imatges de la picabaralla que han donat la volta al món. | GTRES

 

La picabaralla que van mantenir Letícia i Sofia ha ocupat innombrables portades de revistes i ha fet trontollar la monarquia espanyola. No obstant això, sembla que la polèmica està començant a arribar a la seva fi. Les dues reines van escenificar la pau en una visita a l'Hospital Universitari Sanitas de La Moraleja, però encara hi ha periodistes especialitzats que afirmen que la tensió entre les dues segueix igual.

 

Els monarques també van reaparèixer junts aquest dimarts 10 d'abril en un acte dirigit per la Fundació la Caixa, i on totes les mirades estaven posades a l'elegant i discret vestit de Letícia. Per tant, molts es qüestionen què hi ha hagut de veritat en tot aquest escàndol.

L'oportuna operació del rei Joan Carles

A tot se li ha sumat la intervenció quirúrgica de Joan Carles al seu genoll, cosa que ha desviat l'atenció dels mitjans de manera molt oportuna. En sortir de l'hospital, el rei emèrit va assegurar que ja es trobava molt millor i va fer gala del seu bon humor: «Els 100 metres no sé si els correré».

Letícia i Sofia durant la seva visita a Joan Carles. | GTRES

 

Algunes veus van afirmar que, durant la visita dels reis a l'hospital, Joan Carles no va voler veure la seva nora, però Pilar Eyre i Mariángel Alcázar ho han desmentit rotundament al seu bloc de 'Lecturas'. Les periodistes asseguren que el rei emèrit es va enfadar quan va conèixer els rumors que s'estaven estenent, ja que va ser ell mateix qui va organitzar la visita familiar.

La veritat sobre l'escàndol

«En aquests temps en què les mentides es tornen veritats a força de ser repetides pels que s'atorguen la condició d'experts [...], explicar el que passa en realitat és molt més avorrit», afirmen al bloc.

 

De moment, sembla que les coses es troben més calmades a la Casa Reial, tot i que ara tots els ulls estaran posats a la reina per si es torna a produir el mínim gest de menyspreu. L'hecatombe que va pronosticar Jaime Peñafiel sembla que de moment haurà d'esperar.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris