ÚLTIMA HORA

🚄 Una avaria entre Sants i Plaça Catalunya provoca retards a les línies R1, R3 i R4

L'Orquestra Simfònica Camera Musicae interpretarà en directe la banda sonora de 'Vertigo' a Barcelona

El 16 de desembre se celebra el 60è aniversari del film clàssic de Hitchcock i l'Orquestra Simfònica Camera Musicae i Reel Solutions han unit esforços per portar 'Vertigo amb Orquestra' a l'Aribau Multicines | Sortegem 5 entrades dobles!

Més de seixanta música interpretaran en directe la banda sonora de 'Vertigo'.
Més de seixanta música interpretaran en directe la banda sonora de 'Vertigo'. | Cedida

Aquest diumenge 16 de desembre es compleixen seixanta anys de la pel·lícula considerada com una de les millors de la història del cinema, 'Vertigo', del mestre Alfred Hitchcock. Per celebrar aquesta efemèride, l'Orquestra Simfònica Camera Musicae i Reel Solutions han unit esforços per dur a Aribau Multicinemes, a la ciutat de Barcelona, l'espectacle 'Vertigo amb Orquestra', un esdeveniment únic que farà les delícies tant dels seguidors del cinema com de la música. 

L'espectacular banda sonora del film, creada pel mestre Bernard Hermann, serà interpretada en directe durant la projecció de 'Vertigo' per més de 60 músics a l'escenari de la prestigiosa Orquestra Simfònica Camera Musicae, dirigida per Anthony Gabriele. La misteriosa, romàntica i sublim música de Bernard Hermann és considerada com una de les millors composicions musicals pel cinema, i amb aquest espectacle es podrà gaudir en directe amb tota la seva esplendor simfònica.

El clàssic 'Vertigo' de Hitchcock es podrà veure a Aribau Multicinemes el diumenge 16 de desembre en dues sessions, una a les 17.30 i a les 21.30 hores. Les entrades tenen un preu que va des dels 25 fins als 55 euros, i es poden comprar a la pàgina web de l'Orquestra Camera Musicae o del Grup Balana. També es poden adquirir a les taquilles dels cinemes.

'Vertigo' és una de les obres mestres del cinema, amb James Stewart i Kim Novak protagonitzant una història que s'endinsa en els desitjos, passions i obsessions de la ment humana, embolcallat amb el misteri habitual dels films de Hitchcock. La pel·lícula també es podrà veure el dissabte 15 de desembre a les 18.00 i a les 22.00 hores al Cinema Capitol, en versió original subtitulada al castellà. En definitiva, una ocasió magnífica per gaudir del cinema i la música portades a la màxima esplendor amb aquest espectacle, el qual també passarà per Madrid als Cines Capitol i per Saragossa als Cinemes Palafox.

Una de les millors pel·lícules de la història amb una banda sonora deliciosa, 'Vertigo'.
Una de les millors pel·lícules de la història amb una banda sonora deliciosa, 'Vertigo'. | Cedida

 

Sortegem 5 entrades dobles per veure 'Vertigo amb Orquestra'

Des de CatalunyaDiari.com volem premiar els nostres lectors amb el sorteig de 5 entrades dobles per assistir a la sessió de les 21.30 hores del diumenge 16 de desembre i gaudir de 'Vertigo amb Orquestra' a Aribau Multicinemes. Per participar al sorteig només heu d'omplir el formulari que trobareu tot seguit amb les vostres dades, teniu temps per fer-ho fins al dijous 13 de desembre, dia en què comunicarem els guanyadors. Els guanyadors hauran de respondre ràpidament mitjançant el correu electrònic o el telèfon de contacte que hagin deixat. Només podeu participar una vegada, i recordeu recomanar el sorteig a les vostres amistats perquè també puguin participar. Molta sort!

SORTEIG TANCAT


Comentaris

envia el comentari