IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El vestuari de la reina Letícia que trobaràs a Mango i Zara

Els pantalons d'estil 'paper bag' i la camisa d'efecte bollat van impressionar tothom

El estilismo de la reina Letizia durante su última audiencia en la Zarzuela
Imatge de la reina Letícia durant l'audiència que va dirigir a la Zarzuela | Cedida

La reina Letícia ha provocat un rebombori a l'audiència que va encapçalar a la Zarzuela, on va rebre als representants del Fòrum Espanyol de Pacients i de la Federació de Persones Sordcegues d'Espanya. El motiu de l'impacte que va provocar va ser per l''outfit' amb què va rebre als representants dels organismes, on molts van voler valorar, concretament, els pantalons que va estrenar

Aquesta sorprenent peça de roba, qualificada de 'paper bag', pel color i la textura que semblen tenir, són una combinació d'un 'culotte' i un 'palazzo', els quals es caracteritzen per tenir una cintura alta i anar adornats amb un llaç, que també fa el paper de cinturó. Uterque, una de les marques d'Inditex que més vesteix la monarca, és l'encarregada de produir aquest dsseny. 

A més dels pantalons, també va cridar la camisa blanca amb què va completar la seva vestimenta. Aquesta tenia un efecte bollat, que bé podria ser perquè el volgués dur així o perquè li pogués quedar una mica gran. Finalment, unes sabates de color marró, marca Hugo Boss, les quals ha dut en diverses ocasions, han estat l'última peça que ha escollit Letícia per l'audiència.

Una indumentària a l'abast de tothom

Els qüestionaments sobre l'elecció de roba de la reina, la qual molts han considerat que era massa informal per l'ocasió, ha estat defensada per aquells qui han prioritzat la comoditat. Per això, no es descarta que aquest tipus de peces, sobretot els pantalons, es puguin convertir en una opció habitual en els llocs de treball, per la comoditat que comporten.

En diferents tendres 'low-cost', com és el cas de Mango i Zara, entre d'altres, es poden trobar peces molt similars a les dutes per la monarca durant l'esdeveniment. Aquestes no tenen preus superiors als 30 euros, incloent-hi els de Massimo Dutti, els que duia Letícia, els quals es troben a aquest preu a causa de les segones rebaixes.

Pantalón detalle pinzas y lazada de Massimo Dutti, por 29,95 euros (antes 59,95)

Pantalons amb detall de pinces i llaç de Massimo Dutti, per 29,95 euros (abans 59,95) | Massimo Dutti

Pantalón cintura alta con cinturón de Mango, por 12,99 euros (antes 29,99)

Pantalons cintura alta amb cinturó de Mango, per 12,99 euros (abans 29,99) | Mango

Pantalón fluido lazo de Zara por 12,99 euros (antes 29,95)

Pantalons fluids amb llaç de Zara per 12,99 euros (abans 29,95) | Zara

 

Pantalón pliegues lazo de Zara, por 29,95 euros

Pantalons amb plegs i llaç de Zara, per 29,95 euros | Zara


Comentaris

envia el comentari