La vicesecretaria del PP Andrea Levy i el cantant Nacho Vegas podrien estar mantenint una relació sentimental

Podrien haver començat a quedar a l'octubre de l'any passat i sembla que aquest estiu la seva relació s'ha fet més estreta

Nacho Vega i Andrea Levy | CatalunyaDiari.cat

Andrea Levy i Nacho Vegas podrien estar mantenint una relació sentimental. Malgrat que els dos han tractat d'esquivar als mitjans de comunicació perquè la notícia no entorpís la carrera política de Levy, s'ha difós que la parella ha passat l'estiu junts. Ella és diputada al Parlament de Catalunya i vicesecretària i Estudis i Programes del Partit Popular i ell és cantant d'ideologia partidària amb Podemos i un defensor d'ajudes per les víctimes dels desnonaments des de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca. Segons informa 'El Mundo', a finals de desembre de 2016, Levy i Vega es van deixar veure molt encaramel·lats al camerino de l'intèrpret després d'un concert del grup León Benavente. Al cap de dos mesos els van tornar a enxampar a Madrid gaudint de dos concerts en una de les sales d'oci de la capital.

Llavors, els rumors de relació ja sonaven amb més força, encara que Andrea va tractar de desmentir la seva relació amb Nacho assegurant que eren «bons amics, i allà estàvem amb més gent. I ja està. Ens portem molt bé. De veritat, estic soltera». No obstant això, ara fonts properes a la parella han confirmat la seva relació sentimental: «Van començar a quedar a l'octubre, després de contactar per les xarxes, però ha estat aquest estiu quan la cosa s'ha repetit». Tot i ser de partits polítics d'ideologies diferents, a ells no els importa parlar de política, encara que el seu gran punt en comú és la música.


Comentaris

envia el comentari