Pla general de la dissenyadora Vicky Martín Berrocal

Vicky Martín Berrocal confirma l'embaràs i entén que la seva filla se senti malament

Martín Berrocal intenta assimilar la notícia

Vicky Martín Berrocal està cansada dels constants rumors que embarassen la seva filla. A les xarxes socials, són força habituals els comentaris que aborden aquest assumpte. Qualsevol postura o, simplement, uns quilos de més conviden els seguidors de la jove a pensar-ho.

La dissenyadora, que manté una gran relació amb Alba Díaz, intenta romandre al marge d'aquestes especulacions. De fet, s'ho pren amb bon humor, conscient que la jove encara no està prou preparada per fer el pas.

Encara es recorda a casa de Martín Berrocal el que ha passat fa una mica més d'un any i mig. La influencer penjava a Instagram una imatge del dia de Halloween al parc Warner de Madrid. Va ser una jornada molt productiva, on s'ho va poder passar d'allò més bé.

Una de les fotografies que va compartir va generar molt enrenou entre els seus seguidors. Més d'un ja la veia com a mare abans d'hora. «Estàs embarassada?», li van preguntar sense mala intenció a Alba. Ella, una mica molesta per la situació, va decidir oferir la seva versió a les xarxes socials. «Com ja sabeu, m'encanta el menjar, però d'això a estar embarassada hi ha un bon tros. El dia que ho estigui estaré casada i tindré una edat», va explicar.

Vicky Martín Berrocal al tanatori
Vicky Martín Berrocal sempre està molt atenta a la seva filla. | GTRES

Per tant, emplaçava tots aquells que ja veien el bebè en camí que continuessin esperant. «Gràcies per dir-me grosseta, us estimo». Sense cap dubte, no va rebre de bon grat les paraules dels seus fans.

La filla del Cordobés és una gran aficionada a la moda com la seva mare. Li agrada vestir bé i no li importa mostrar el seu cos amb naturalitat, tal com es va poder comprovar fa uns dies al concert de Rosalía. Se la va veure lluint un crop top molt afavoridor.

Vicky Martín Berrocal s'ha convertit en la millor assessora de la seva filla, tant a l'hora de vestir com de moure's davant els mitjans. Tracta que els comentaris que rep a través d'Instagram l'afectin tan poc com sigui possible. Molts poden arribar a resultar molt perjudicials si no se saben encaixar.

Després que s'especulés que estigués embarassada, també va rebre l'ànim d'altres seguidors. «Mare meva, com és la gent, estàs divina», li va escriure un. «No està embarassada, està molt guapa», assenyalava un altre.

No era la primera vegada que la jove es veia envoltada d'algun tipus de polèmica. En lloc d'optar pel silenci, prefereix respondre per aclarir tots els dubtes, bé sobre la seva vida o bé la de la família. Utilitzava les xarxes socials per resoldre qualsevol debat, amb humor i molta tranquil·litat.

Vicky Martín Berrocal es mostra encantada amb la filla

Vicky Martín Berrocal es resisteix a envellir. En la seva recent aparició al concert de Rosalía se la va poder veure radiant en companyia d'Alba. Presumeixen de la passió conjunta per la moda.

De fet, encara que comptin amb estils molt diferents, cada cop són més les peces que comparteixen. Són capaces de treure molt de partit a la roba que tenen. És com si no hi hagués diferència entre elles.

Totes dues es van decantar per un estil casual chic: uns pantalons texans i els crop tops que arrasen des de fa temps. Es mostren molt naturals i discretes, però sempre fidels a la seva essència.

Vicky Martín Berrocal aprofita tot el temps que pot al costat de la seva filla. Es pot dir que, entre elles, hi ha tanta complicitat que semblen germanes. No hi ha secrets i es confessen tots els seus problemes.

▶️ Vídeo del dia