Pla general de la dissenyadora Vicky Martín Berrocal

Vicky Martín Berrocal descobreix que la seva filla s'ha gastat una dinerada per fugir

Alba Díaz, acompanyada d'una famosíssima amiga, està vivint amb luxe

Vicky Martín Berrocal és una de les dones més envejades d'Espanya. Als seus 49 anys, Vicky ja és tota una personalitat dins del món de la moda. La dissenyadora sevillana per fi ha aconseguit que la seva empresa es consolidi, després de cinc anys i una pandèmia pel mig.

Actualment, Vicky és una de les més prestigioses dissenyadores de vestits de núvia, convidades i padrines de cerimònia. Amb botigues a Sevilla i a Madrid, els seus vestits es poden trobar a unes 80 botigues d'Espanya.

Vicky està tremendament orgullosa del seu èxit. Pocs hi apostaven quan va començar a fer moda. Molts van pensar que era una altra famosa que posava la cara a una col·lecció determinada i ja està.

Muntatge d'Alba Díaz i Vicky Martín Berrocal
Vicky Martín Berrocal i Alba Díaz gaudeixen d'una relació de confiança i molt sòlida | Catalunya Diari

La seva perseverança, formació i interès a crear una estètica i un segell propi, l'han començat a donar a conèixer més enllà de la seva popularitat. Vicky, durant molts anys, ha estat coneguda per ser l'ex d'El Cordobés, per les seves aparicions televisives i per la seva vida privada.

A més, en alguns cercles és directament la mare d'Alba Díaz. I és que la seva filla ja és tota una influencer amb 280.000 seguidors a Instagram i amb amistats de la talla de Victòria Frederica de Marichalar.

Precisament, Vicky acaba de descobrir l'últim i caríssim caprici de la seva filla amb la seva amiga.

Vicky Martín Berrocal al·lucina amb la dinerada que gasta diàriament la seva filla

Vicky Martín Berrocal es pren molt seriosament la seva feina i sap el veritable valor dels diners. Quadrar els números de la seva empresa i sobreviure a una pandèmia no ha estat una tasca fàcil. Per aquest motiu, s'ha posat les mans al capdavant quan ha vist el dineral que s'està gastant la seva filla a la seva última escapada.

Alba ha agafat la maleta i s'ha instal·lat, amb Victòria Frederica, en un hotel d'Eivissa.

Són allà per feina, però també per plaer, acompanyades d'altres cares del món de les xarxes socials. Han acudit a una multitudinària festa que la firma Off-white ha celebrat i s'han allotjat a un dels millors hotels de l'illa. Val més de 1.000 euros cada nit i té els luxes i detalls imaginables.

Storie d'Alba Díaz i Victòria Frederica
Alba Díaz, feliç a Eivissa mentre la seva mare Vicky passa l'estiu a Madrid | Instagram

Així doncs, tant Alba com Victòria han ensenyat a través de les seves stories de les impressionants vistes al mar que hi ha des de la seva habitació. Està ubicat a Es Canar, una de les zones més carismàtica de l'illa i el restaurant compta amb la cuina del xef Martín Berasategui.

Un parell d'influencers tan top com elles encaixen a la perfecció en aquest local d'inspiració parisenca, barrejada amb aires mediterranis. A més, té zona de spa, hidromassatge i terrassa espectaculars.

Vicky també ha estrenat casa recentment

Vicky ja ha parlat amb la seva filla i sap que l'estada a Eivissa serà de pocs dies. A més, Alba és una jove molt responsable i amb el cap ben moblat que sap gestionar bé els diners.

Tant ella com el seu pare li han transmès els valors de l'esforç, l'estalvi i el seny perquè es pugui desenvolupar amb facilitat en la vida. Vicky, per part seva, també fa gala de ser una dona independent i amb capacitat per prendre les seves pròpies decisions.

Aquest hivern passat, trencava la relació amb Joao Veigas, després de tres anys junts. Vivien a Portugal i amb la ruptura, Vicky va tornar definitivament a Espanya. Ara ja té casa nova a Madrid, un espai espectacular on Vicky vol centrar-se en la seva feina i en la seva filla, deixant l'amor en segon pla.

Alba, per part seva, viu l'estiu combinant feina i descans. Fa unes setmanes va ser a Eivissa, en un iot amb uns amics. Ara ha tornat a l'illa i, probablement, no serà l'última vegada, ja que encara queda molt estiu per davant i és el destí de moda dels famosos.