Vicky Martín Berrocal sorprèn amb la seva nova figura després de perdre 23 quilos

Fa uns mesos, la dissenyadora va experimentar un increïble canvi, ja que va aconseguir aprimar 15 quilos

Vicky Martín Berrocal en un esdeveniment a Madrid | Catalunyadiari.com

 

La dissenyadora Vicky Martín Berrocal ha reaparegut en la presentació de la nova col·lecció d'una signatura de joieria a Madrid, un esdeveniment en el qual ha sorprès a tots amb una evident pèrdua de pes que ha aconseguit gràcies a l'esport i cuidar la seva alimentació.

 

«He perdut 23 quilos gràcies a una vida saludable», comentava entusiasmada la modista, en declaracions recollides per 'Lecturas', explicant que en els últims mesos ha estat practicant molt esport i ha canviat els seus hàbits d'alimentació.

 

Segons sembla, la sevillana ha trobat en la boxa una nova afició que li encanta i que practica amb freqüència. Realitzar aquesta activitat i combinar-la amb un canvi radical en la seva dieta ha estat la peça clau d'aquest sorprenent canvi.

 

Els progressosde Vicky

En els últims mesos, els seus seguidors han estat testimonis dels seus progressos, dels quals ha estat deixant constància a través de les xarxes. A l'agost, la dissenyadora sevillana va deixar a tots bocabadats amb una fotografia en vestit de bany en la qual ja s'evidenciava un contundent canvi.

 

 

Després de contractar a un entrenador personal i començar una dieta al febrer que ha realitzat de forma supervisada per un nutricionista, va aconseguir perdre 15 quilos de pes. «He estat a règim tota la meva vida, però mai havia aconseguit el que he aconseguit fins ara. No m'havien ensenyat a canviar els meus hàbits», reconeixia Vicky.

 

 

Pel que sembla, va decidir fer aquest canvi radical en la seva vida quan va començar a notar que es cansava massa «amb solament pujar les escales de casa meva». Un problema al qual va decidir posar remei i que, segons ha explicat, ha aconseguit «sense ansietat ni grans sacrificis».

 

Vicky Martín Berrocal ha experimentat un notable canvi físic | Cedida

Contenta con su cuerpo

Si por algo se ha caracterizado Vicky Martín Berrocal ha sido por su seguridad en sí misma, declarando en varias ocasiones que se sentía muy orgullosa de su figura y de sus curvas. 

Hace un año, se convirtió en la protagonista de la campaña 'Violeta by Mango', firma que la multinacional catalana creó para satisfacer las demandas de muchas de sus clientas, a quienes les costaba encontrar prendas de su talla y que realmente les gustasen. 

 

Vicky Martín Berrocal en la presentación de Violeta by Mango | Archivo

 

Si bien hay que subrayar que la sevillana nunca se sintió acomplejada por sus kilos de más y es una de las principales defensoras de la belleza natural, tomó la decisión de ponerse en manos de los expertos por cuestiones de salud. 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris