Imatge de Dani Alves al premi de Fórmula 1 a Brasil

La presumpta víctima de Dani Alves fa una petició d'última hora a la jutgessa

Dani Alves és a la presó des del passat 20 de gener

Nou capítol del cas Dani Alves. Aquest dijous, 9 de febrer, l'advocada de la presumpta víctima del futbolista  s'ha oposat al recurs d'apel·lació a través del qual la defensa intenta treure'l de presó. 

Dani Alves continua tancat a Brians des del passat 20 de gener i està acusat de la presumpta violació d'una jove de 23 anys a la discoteca Sutton. Dani Alves hauria canviat fins a quatre vegades de versió i hauria passat del «no la conec» i inicial a reconèixer la penetració. 

Ara, segons avança Europa Press, l'acusació particular ha presentat les seves al·legacions aquest dijous al matí i demanen que el jugador continuï a la presó de manera provisional mentre s'instrueix la causa.

Alves, a la presó des del 20 de gener

Alves és a la presó de Brians 2, a Sant Esteve Sesrovires, des del passat 20 de gener. La seva defensa demana que se'l deixi en llibertat provisional amb mesures per a garantir que no s'escaparà abans del judici, com portar una polsera telemàtica que el geolocalitzi

La Fiscalia, per part seva, s'ha oposat al recurs i ha demanat que el futbolista continuï a la presó provisional perquè veu «indicis racionals de criminalitat» i risc de fugida.

Una vegada rebut el posicionament de l'acusació pública i la particular, l'Audiència de Barcelona respondrà durant els pròxims dies al recurs de la defensa d'Alves.

Dani Alves
El futbolista Dani Alves és a la presó des del passat 20 de gener a causa de l'acusació de presumpta violació que pesa contra ell. | EP

La resposta al recurs, al caure 

Ara la jutgessa ha de decidir sobre el recurs d'apel·lació que Cristóbal Martell va presentar la setmana passada demanant la llibertat del seu client, Dani Alves. En l'escrit, l'advocat al·legava que Alves presentaria el seu passaport i que es quedaria a viure a la seva residència d'Esplugues de Llobregat. 

Així mateix, també explicava en l'escrit que, en cas de ser acceptat, Alves es quedaria a casa seva i no s'exposaria a una vida pública abans del judici. 
 

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més EXCLUSIVES de TV3 al WhatsApp