IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La víctima de la violació de 'La Manada' assegura que el que vol és «oblidar»

Durant aquests dies s'està celebrant el judici en el qual la jove víctima ja exposat la seva versió del succeït la nit tràgica

Imagen de 'La Manada'
Imatge de 'La Manada' | Cedida

Durant aquesta setmana s'estan celebrant les diferents sessions del judici per la suposada violació en grup comesa per ‘La Manada’, a una noia durant els Santfermins de l'any passat. Ja han passat catorze mesos des del succés, i la jove afectada assegura que el que vol és «oblidar».

  

  

  

En declaracions a ‘El Español, una amiga de la noia ha afirmat que encara «era una cria» quan va succeir la tragèdia. La jove tenia divuit anys, i acabava de començar els seus estudis universitaris.

La vida de la noia ha anat tornant a la normalitat a poc a poc. Ha reprès els seus estudis, els que havia abandonat durant els primers mesos després d'haver sofert la violació, ja torna a utilitzar les xarxes socials, a viatjar amb els seus amics i família. La vida de la jove torna a ser normal encara que no del tot. Explica una de les seves amigues que encara no ha superat del tot l'ocorregut i que a causa d'això li costa anar solament pel carrer.‘La Manada’ a la presó


Els membres de ‘La Manada’ també van canviar de vida. Els joves van ser empresonats i durant s'estada a la presó les seves vides han sofert canvis.


Jesús Escudero ha perdut la seva ocupació com a perruquer; el soldat Alfonso Jesús Cabezuelo ha estat apartat de la Unitat Militar d'Emergència (UME) en la qual treballava; Ángel Bozase troba permanentment deprimit, i José Ángel Prengui ha perdut vint quilos de pes. A més Antonio Manuel Guerrero, el Guàrdia Civil ha estat pare, després de deixar embarassada a la seva dona durant un vis a vis a la presó.


 

El judiciAquest dimarts, la jove víctima, va exposar la seva versió dels fets en els jutjats. Va assegurar que al moment de la violació va entrar en estat de xoc i que per això no va forcejar. «Vaig entrar en pànic, només volia que acabés i vaig tancar els ulls».


El dimecres que ve serà el torn dels nois de la rajada, els qui ja aquest dilluns van comparèixer en els jutjats per escoltar el relat dels fets. Allí van tornar a declarar-se innocents.

Miembros de «La Manada» y la víctima momentos antes de la violación
Membres de «La Manada» i la víctima moments de la violación | El Español

En total van passar per l'estrada unes 60 persones, ja que també ho van fer amics de la victima, dels acusats, policies, psicòlegs i forenses entre uns altres. L'última sessió del judici se celebrarà divendres que ve dia 24 de novembre, on els membres de ‘La Manada’ tindran l'oportunitat de dir l'última paraula.


El judici s'està realitzant sota un blindamiento mediàtic total,amb l'objectiu de protegir a la víctima, amb la mateixa finalitat, a cap moment la noia veurà als seus agressors.
La nit de la presumpta violacióLa noia va conèixer als cinc joves després d'un concert, estant en els Santfermins de Pamplona. Durant la nit van estar junts, fins i tot la jove ha arribat a declarar que es va besar amb un dels nois, malgrat no haver consentit a cap moment les relacions sexuals.


El grup va entrar en un portal amb la noia i allí van succeir presumptament els fets, van mantenir relacions sexuals amb ella, sense el seu consentiment. Després d'això la van deixar sola i uns policies la van trobar i la van atendre mentre plorava en un banc.


Comentaris

envia el comentari