IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Víctor Díaz, el nen atropellat mortalment a Badajoz, donarà nom a les instal·lacions del club on jugava

El menor va morir a principis d'aquesta setmana a la ciutat de Badajoz

Víctor Díaz en el centro de la imagen, jugando con su club
Víctor Díaz, amb el seu equip 'Juventud UVA' | Hoy

El drama es va apoderar de la ciutat de Badajoz el passat 21 de gener. Víctor Díaz, un nen de només cinc anys, va ser atropellat per un autobús a la ciutat d'Extremadura mentre circulava amb un patinet elèctric pel carrer. 

Una de les principals passions d'en Víctor, però, era la seva afició pel C.D. Badajoz. El jove, a més, somiava amb jugar en aquest club i feia uns mesos que havia començat a jugar amb el 'Juventud UVA', club que ha decidit homenatjar al menut Víctor posant el seu nom a les seves instal·lacions

No obstant això, el pare del noi consternat per la mort del petit, ha mostrat certes objeccions i reticències amb la notícia.

«No permetré que el nom del meu fill estigui en una paret ruïnosa»

Ha estat la reacció del pare del menut després de saber la iniciativa del club de formació d'en Víctor. L'Ajuntament de la localitat on residia en Víctor ja havia aprovat el gest del grup però ara, davant la negació del pare, l'homenatge s'hauria paralitzat.

«No permetré que el nom del meu fill estigui en una paret ruïnosa. Si no us fa res, no vull que aquesta porti el seu nom», afirmava el pare i, de fet, entrenador d'un dels equips del club esmentat.

Exterior de las instalaciones del club
Les instal·lacions del club, en una imatge d'arxiu | Hoy

No vol, d'altra banda, que es posi el nom del fill «simplement» per haver desaparegut. Al·lega, a més a més, que li agradaria que això suposés també una millora en el si de les instal·lacions. Ja que això suposaria una millora de les condicions per a la resta de nens.

«M'agradaria que darrere d'aquesta iniciativa hi hagués alguna cosa per la qual hem treballat», explica el pare mentre diu: «Una millora d'aquestes instal·lacions estaria molt bé, ja que el meu nen s'hi va deixar moltes vegades els genolls».

Finalment, però, aquest agraïa a l'Ajuntament la decisió presa i reconeixia que l'homenatge l'emocionava, i molt. Tot i qualificar-lo de «gest preciós», el pare va optar per tancar la seva compareixença dient: «Espero que tots aquests gestos no quedin amb el nom i puguem millorar el centre». 

Com a nota positiva, les competicions esportives de la Fundació Municipal d'Esports de la ciutat guardaran un minut de silenci, així com també ho faran tots els partits de la Federació Extremenya de Futbol.


Comentaris

envia el comentari