IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Víctor Estévez, finalista d''OT 4', és ara cantant d'un grup de música espiritual

El cantant sempre havia deixat molt clar que el seu estil musical era el rock

Operación Triunfo està de moda. Aquesta nova edició del concurs musical ha aconseguit captivar molta gent, però com ja sabem tots, abans dels concursants d’aquest nou OT hi va haver d’altres. Molts triomfen a la música a dia d’avui, d’altres no se sent a parlar.

És el cas del català Víctor Estévez, un rocker que tot i no guanyar la seva edició va passar per OT 4 amb un gran èxit. Avui en dia poc sabíem d’ell, pràcticament tothom li havia perdut la pista després dels seus primers cd. Ara ha reaparegut com a membre d’un grup espiritual.

Víctor Estévez
Víctor Estévez | Bekia

Un gran canvi

Víctor Estévez és ara Víctor Polo, però el seu nom no és l’únic que ha canviat. Durant el seu pas per OT va deixar ben clar quin era el seu estil, el rock. El cantant va deixar el seu segell personal a totes les cançons que va interpretar al programa, i va arribar a ser un dels finalistes.

Ara, ja lluny d’aquella època d’OT, el cantant ha fet un canvi radical d’estil i s’ha passat a la música espiritual. Ara és el cantant del grup Ananda Sananda, un grup de música d’aquest estil.

A més, no es tracta simplement d’un grup de música, sinó que és tot un projecte dedicat a ajudar a la gent de forma espiritual. Ell, juntament amb Alicia Sánchez, l’altra integrant, es dediquen a fer cursos d’autoajuda, de relaxació i conferències en aquest sentit, les cançons són només una cosa afegida.

 

La seva carrera

Només sortir d’OT Víctor va publicar el seu primer cd, ‘Rock & Swimg’, aquest va tenir un èxit important, va aconseguir vendre unes 40.000 còpies. Cap dels seus següents treballs va aconseguir aquest mateix èxit.

Tot i això va seguir vivint de la música, va crear una banda que va anomenar ‘Victor Electrik band’. Amb ella va poder fer una gira de concerts que a la que van posar-li el nom de ‘Picando Piedra’. Abans del seu canvi musical, el darrer treball que va fer va ser el 2016, el seu últim cd ‘Abre tus alas’, que no va obtenir l'acollida esperada.


Comentaris

envia el comentari