Víctor Janeiro i Beatriz Trapote esperen el seu segon fill

La parella feia temps que estava intentant ampliar la família

Víctor Janeiro, Beatriz Trapote y el pequeño Víctor
Víctor Janeiro, Beatriz Trapote i el petit Víctor | CatalunyaDiari.cat

La família Janeiro estava passant per moments complicats degut als continus ingressos hospitalaris de la dona de Jesulín de Ubrique, María José Campanario i la preocupació per l'estat de salut de Carmen Bazán. No obstant això, sembla que les coses comencen a canviar després d'anunciar una gran notícia que els omple de felicitat.

Un nou membre a la família

Víctor Janeiro i la seva dona Beatriz Trapote han anunciat que estan esperant el seu segon fill. Sembla que la parella ja feia temps que estaven intentant ampliar la família i els seus somnis s'acabaran complint. Ha estat la mateixa Trapote qui ha anunciat la bona notícia en unes declaracions en exclusiva a la revista 'Hola', explicant que està embarassada de 14 setmanes.

Segons han anunciat, està previst que el petit naixi a finals d'aquest any, un dels millors regals que podrien rebre aquest Nadal. És més, podria ser que també sigui un gran regal d'aniversari pel petit Víctor i, fins i tot, neixi el mateix dia que ell. El primer fill de la parella va néixer el 4 de desembre i aquest any celebrarà el seu tercer aniversari. 

Un fill desitjat des de fa temps

Ja des del naixement de Víctor, els seus pares no van ocultar el desig de tornar a tenir un altre fill com més aviat millor: «Aquest nen és una benedicció per als dos perquè ens va costar molt tenir-lo. Ara el que volem és donar-li un germanet al més aviat possible perquè no hi hagi molta diferència d'edat entre tots dos». Ara per fi veuen com el seu desig s'ha pogut convertir en realitat.

Víctor Janeiro i Beatriz Trapote es van casar l'any 2013, quan ja feia sis anys que tenien una relació. S'havien conegut el 2007, quan ella com a reportera el va entrevistar. Des d'aleshores, la seva relació d'amor ha anat consolidant-se i ara veuen com d'aquí a uns mesos podran celebrar l'arribada del seu segon fill.


Comentaris

envia el comentari