Víctor Manuel parla sobre Catalunya: «L'independentisme és molt tòxic»

Així ho ha dit en una entrevista a 'Espejo Público' en la que també ha afirmat que els catalans estan «absolutament dividits»

Víctor Manuel a 'Espejo Público'
Víctor Manuel a 'Espejo Público' | Antena 3

En els últims mesos, fins i tot anys, el tema de la independència de Catalunya ha estat motiu de debat en nombroses converses, tant privades com públiques. Els programes d'actualitat en parlen contínuament i és per aquest motiu que quan entrevisten algun convidat molt rellevant en l'àmbit nacional solen demanar la seva opinió sobre el tema.

Ha sigut el cas del reconegut cantant Víctor Manuel a 'Espejo Público'. El cantautor acudia al programa per presentar el seu nou disc 'Casi nada está en su sitio' i un dels tertulians aprofitava per preguntar-li la seva opinió sobre Catalunya. Víctor Manuel no s'ho pensava dues vegades i donava la seva sincera opinió: «Tot el que procedeix de l'independentisme és molt tòxic».

El cantautor creu que l'independentisme ha destrossat Catalunya

Víctor Manuel ha assegurat que el moviment independentista no ha estat res bo, de fet, ha arribat a afirmar que «a Catalunya l'ha destrossat com a país». El cantant ho ha deixat clar contestant a una de les preguntes d'un dels tertulians catalans d''Espejo Público': «Esteu absolutament dividits, és la sensació que un té quan està allà i aquesta toxicitat jo no la vull per a mi».

A més, Víctor Manuel ha afirmat que el pensa sobre el tema és molt clar: «Tinc aquesta opinió molt formada». D'altra banda, sí que ha volgut deixar clar que això no vol dir que defensi actuacions com les que van succeir l'1-O. «Jo em solidaritzo amb la gent, i el de l'1 d'octubre em sembla una malaptesa infinita per part del govern, però ja està, no vull que em barregeu amb tota la resta de coses».

El cantant Víctor Manuel
El cantant Víctor Manuel | GTRES

 

De fet, el cantautor també ha explicat el que pensa de l'empresonament d'alguns polítics catalans pel procés: «No vull que la gent estigui a la presó, em sembla que no té massa sentit», ha explicat Víctor Manuel.

Jordi Évole vol un «reconeixement per a Catalunya»

Un altre personatge mediàtic que ha parlat aquests dies sobre la situació catalana ha estat el periodista Jordi Évole. El pròxim diumenge s'emetrà un nou programa de 'Salvados' en el qual es farà una reconstrucció de les hores prèvies a la declaració d'independència que va tenir lloc.

Amb motius de la promoció d'aquest, Évole ha donat la seva opinió sobre l'actual situació entre Catalunya i Espanya i ha afirmat: «Jo no vull la independència de Catalunya, però sí que voldria un reconeixement diferenciat per a Catalunya». A més, ha assegurat que ja és hora que el conflicte acabi: «El procés ja té moltes temporades i aquesta sèrie necessita un final. En tota negociació totes les parts han de cedir».


Comentaris

envia el comentari