Víctor Sandoval, enfonsat: «Cada nit demano que Déu se m'emporti»

El presentador ha explotat a la seva darrera entrevista i ha relatat l'infern que travessa

Víctor Sandoval
Víctor Sandoval travessa un mal moment | Mediaset

Hores baixes per a Víctor Sandoval. El col·laborador de 'Sálvame' passa per un dels seus pitjors moments des que Hisenda va optar per embargar-li la pràctica totalitat dels seus béns. La seva vida, de fet, s'ha convertit en un infern, tal com ha reconegut el mateix periodista a 'Lecturas'.  

«Cada nit demano a Déu que se m'emporti», ha relatat el presentador deixant entreveure el mal tràngol que travessa. Sandoval, que a dia d'avui viu a la localitat catalana de Sitges, «sobreviu» gràcies a les seves amistats. Un d'ells, en Marc, assegura que li deixa diners per menjar. Tot i això, explica que no tothom el tracta bé perquè té un veí que «m'insulta i em pega».

La soledat, l'infern de Sandoval

No se sent, però, abandonat. Explica que pateix un «buit brutal» per la direcció sense rumb que ha agafat la seva vida. En aquest context, preguntat sobre la possibilitat d'anar a viure a Madrid —hi conserva alguns dels seus millors amics—, aquest afirma: «Ho vull evitar per no fotre'm de nassos contra aquesta solitud».

«Només rebo missatges de Belén Esteban», aquesta és la manera de Sandoval d'explicar que ningú l'espera a la capital. Mostra, a més, que cap dels seus excompanys a la televisió «es preocupa per mi» i, per això, recalarà a Catalunya.

El seu gos, el seu gran amic

Víctor Sandoval té sort de tenir el seu gos Nou al costat. Va explicar que va passar el seu Nadal i Cap d'Any amb aquest «amic» i així hi va fer saber penjant diverses imatges d'aquest a Instagram.  

Finalment, el presentador va argumentar que no va passar les festes a Madrid perquè no tenia diners per pagar-se el bitllet. L'1 de novembre, de fet, Hisenda va embargar-li el compte bancari i, des d'aleshores, Sandoval explica que va viu enfonsat a la misèria. 


Comentaris

envia el comentari