rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Víctor Sandoval, enfonsat: «Cada nit demano que Déu se m'emporti»

El presentador ha explotat a la seva darrera entrevista i ha relatat l'infern que travessa
Víctor Sandoval travessa un mal moment | Mediaset

 

Hores baixes per a Víctor Sandoval. El col·laborador de 'Sálvame' passa per un dels seus pitjors moments des que Hisenda va optar per embargar-li la pràctica totalitat dels seus béns. La seva vida, de fet, s'ha convertit en un infern, tal com ha reconegut el mateix periodista a 'Lecturas'.  

 

«Cada nit demano a Déu que se m'emporti», ha relatat el presentador deixant entreveure el mal tràngol que travessa. Sandoval, que a dia d'avui viu a la localitat catalana de Sitges, «sobreviu» gràcies a les seves amistats. Un d'ells, en Marc, assegura que li deixa diners per menjar. Tot i això, explica que no tothom el tracta bé perquè té un veí que «m'insulta i em pega».

La soledat, l'infern de Sandoval

No se sent, però, abandonat. Explica que pateix un «buit brutal» per la direcció sense rumb que ha agafat la seva vida. En aquest context, preguntat sobre la possibilitat d'anar a viure a Madrid —hi conserva alguns dels seus millors amics—, aquest afirma: «Ho vull evitar per no fotre'm de nassos contra aquesta solitud».

 

«Només rebo missatges de Belén Esteban», aquesta és la manera de Sandoval d'explicar que ningú l'espera a la capital. Mostra, a més, que cap dels seus excompanys a la televisió «es preocupa per mi» i, per això, recalarà a Catalunya.

El seu gos, el seu gran amic

Víctor Sandoval té sort de tenir el seu gos Nou al costat. Va explicar que va passar el seu Nadal i Cap d'Any amb aquest «amic» i així hi va fer saber penjant diverses imatges d'aquest a Instagram.  

 

Finalment, el presentador va argumentar que no va passar les festes a Madrid perquè no tenia diners per pagar-se el bitllet. L'1 de novembre, de fet, Hisenda va embargar-li el compte bancari i, des d'aleshores, Sandoval explica que va viu enfonsat a la misèria. 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris