Víctor Sandoval mostra els resultats del seu empelt capil·lar

El col·laborador de 'Sálvame' s'ha mostrat orgullós de l'evolució del trasplantament capil·lar que es realitzar fa 2 mesos per el·liminar la seva coroneta
Víctor Sandoval està molt feliç després de realitzar-se un transplantament capil·lar
Víctor Sandoval està molt feliç després de realitzar-se un trasplantament capil·lar | INSTAGRAM

Víctor Sandoval es troba en el seu millor moment. Enrere ha quedat la seva etapa més convulsa, plena de moments dramàtics i polèmics en què el periodista sempre acabava immers en totes les trifulgues. Ara es troba en ple canvi físic, ja que en els darrers mesos, ha passat pel quiròfan diverses vegades amb l’objectiu de millorar la seva imatge.

 

Concretament, la intervenció de la qual se sent més orgullós i que ha mostrat recentment a les xarxes socials ha estat la d’un trasplantament capil·lar que es va realitzar ara fa dos mesos i del qual ja es comencen a apreciar els resultats. El col·laborador es va sotmetre a un empelt capil·lar queva durar 12 hores i en el qual se li van implantar 3.540 unitats fol·liculars a la zona de la coroneta; ara, orgullós, en mostra el resultat a través de les xarxes socials:

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aquí tenéis la evolución de mi injerto capilar, la foto de arriba y de la izda, es de hoy 2 meses después de la operación, en mi casa ... la de la derecha me la hicieron en la clínica un mes después, cuando me hicieron el tratamiento de PRP. Solo tengo palabras de agradecimiento al equipo de @crc_trasplantecapilarmadrid @livetmedical y en especial al Dr @josemanuelgomezvillar y a @martalopeztv por regalármelo!!! Es espectacular como va desapareciendo la calva de la coronilla ... #sandovalizate #victorsandoval #livetmedical #injertocapilar #maravilloso y gracias a @sandrarodriguezporta de @globalbelleza_ por cuidar mi pelo en su salón de Sitges

Una publicación compartida de Victor Sandoval (@sandovalizateoficial) el

 

 

A la publicació, Sandoval aprofitava per agrair l’atenció mèdica rebuda i realment emocionat, mostra en una fotografia l’èxit de la seva regeneració capil·lar, ensenyant la seva evolució i com a poc a poc, li van creixent els cabells que li van implantar.

 

Va tenir un agraïment especial amb la seva amiga i també col·laboradora Marta López, qui li va regalar la intervenció ajudant-lo, d’aquesta manera, a fer desaparèixer la seva calba. És evident que la vida somriu a Víctor Sandoval, que s’està cuidant millor que mai i que a més a més, està deixant enrere problemes econòmics amb Hisenda, amb qui ja ha saldat el deute que tenia; tal com afirma el col·laborador, manté l’esperança que «la vida em segueixi somrient perquè jo mai deixaré de fer-ho».

També et pot interessar...

  • Víctor Sandoval se sotmet a un trasplantament de cabell
  • Víctor Sandoval es col·loca una pilota gàstrica per aprimar-se 


Comentaris

envia el comentari