IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Victoria i Cristina, les bessones de Julio Iglesias, causen furor a Instagram

Són fruit de la relació de l'artista amb la model Miranda Rijnsburger

 

sista sista

Una publicació compartida per victoria iglesias (@victoriaiglesiasr) el

De la relació entre el cantant Julio Iglesias i la model Miranda Rijnsburger van néixer Victoria Iglesias i Cristina Iglesias, dues nenes bessones que amb el pas del temps han crescut i s'han convertit en espectaculars dones. A més, s'han convertit en 'influencers', tenint fama sobretot a Instagram, i han iniciat la seva trajectòria professional en el món de la moda.

Aquesta xarxa social l'utilitzen per penjar imatges i informació del seu dia a dia, de les seves vacances, de la seva vida personal i familiar, entre altres coses. Tanmateix, no ha destacat el que diuen, sinó el seu increïble físic, en el qual s'han fixat milers d'usuaris. Gràcies a l'exposició de la seva vida, moltes marques de moda ja han centrat l'atenció en les dues joves i intenten aconseguir que els hi facin publicitat.

La primera portada de les bessones per l'¡Hola!'

Les dues joves, amb ni tan sols 18 anys, ja han estat les protagonistes d'una portada de la revista '¡Hola!'. De fet, es tracta de la primera vegada en què apareixen. En l'ocasió, s'ha aprofitat per fer un reportatge amb la col·laboració de Patrick Demarchelier, un dels fotògrafs més prestigiosos.

El desig de ser models

Victoria i Cristina ja fa molt temps que volen ser models, el 2015 el seu pare ja va assegurar-ho en una entrevista, i ara comença un somni per a elles. Julio Iglesias vol «que siguin fortes perquè la vida els ha regalat molt». Pel que fa a la seva mare, la tenen com a referent i sempre la tindran en compte, així com seguiran els seus passos.

Als seus comptes d'Instagram ja tenen 68.000 i 72.000 seguidors d'ençà que van «debutar» en el món de la moda i de les revistes del cor després que els seus pares els hi permetessin. Així doncs, no és d'estranyar que les marques de moda vulguin col·laborar amb ambdues exitoses joves.

El recorregut de les filles del cantant i la model encara està per veure, ja que són molt joves. Tanmateix, es pot entreveure que seran dues professionals del món de la publicitat i les xarxes socials i podrien arribar, fins i tot, a competir amb altres famoses que han aprofitat molt bé la seva popularitat a les xarxes per beneficiar-se econòmicament, així com Paula Echevarría, Sara Carbonero o Cristina Pedroche.

 

playa

Una publicació compartida per Cristina Iglesias (@cristinaiglesiasr) el

 

spot the difference @victoriaiglesiasr

Una publicació compartida per Cristina Iglesias (@cristinaiglesiasr) el

 

last weekend of 2017

Una publicació compartida per Victoria Iglesias (@victoriaiglesiasr) el

 

winter weather

Una publicació compartida per  Victoria Iglesias (@victoriaiglesiasr) el


Comentaris

envia el comentari