Foto de Victòria Federica

Victòria Frederica cau de nou en la temptació

Victòria Federica no ha pogut resistir-se als nous pantalons de Zara

Com solem veure, Victòria Federica té diversos esdeveniments i festes al llarg de les setmanes, per la qual cosa aquesta no seria diferent. Habitualment la influencer té una agenda força atapeïda, plena de compromisos per atendre. L'hem pogut veure a la capital amb un look ideal i tot gràcies a una causa d'allò més solidària.

Després de la iniciativa de la mà de McDonald's, basada en la donació de tots els diners recaptats dels seus Big Mac per a una fundació, hem pogut veure Victòria Federica. La casa Ronald McDonald, ubicada a l'Hospital Niño Jesús, ha estat el lloc on s'ha vist la influència amb un modelet d'allò més interessant.

Foto de Victòria Federica a casa de Ronald McDonald
Victòria Federica a casa de Ronald McDonald | GTRES

La filla de la Infanta Elena i Jaime de Marichalar ha apostat per lluir en aquesta ocasió uns pantalons càrrec de Zara. Una peça que actualment es troba en tendència i que la majoria de les joves de la seva edat ja guarden als seus armaris. A més, els ha combinat amb un jersei de coll alt fi de color gris fosc i uns botins negres de taló amb què ha posat perfecta al photocall.

Victòria Federica aposta per la solidaritat

Victòria Federica ha tret un lloc de la seva atapeïda agenda per visitar la casa Ronald McDonald, ubicada concretament a l'Hospital Niño Jesús de Madrid. La jove ha anat presencialment per presentar i poder conèixer, així, el McHappy Day, que s'estrenarà el proper 2 de desembre.

Una iniciativa de l'empresa McDonald's basada en la recaptació dels diners per part de les vendes de les seves mítiques hamburgueses Big Mac que es destinarà a la fundació. S'encarrega d'acollir totes les famílies que tenen nens malalts i que requereixen tractaments a llarg termini, lluny de casa seva.

Foto de Victòria Federica
Victòria Federica presenta el McHappy Day | GTRES

Victòria Federica no ha pogut dir que no i s'ha volgut comprometre amb la causa. «Gràcies per convidar-me. Quan vaig conèixer la tasca vaig considerar molt important mostrar el meu suport i ser aquí. La feina que es desenvolupa és admirable», esmentava. «Patir una malaltia dins de la família és una cosa molt dolorosa. I desplaçar-te de la teva pròpia llar per tenir un tractament en una altra ciutat fa el procés més complicat», afegia.

La jove enlluerna al photocall

Victòria Federica ha hagut de posar en un photocall i no ho hauria pogut fer millor. La neboda del rei Felip VI ha escollit un conjunt juvenil marcat pels seus pantalons estil cargo. És una de les peces més buscades actualment per les més expertes en moda.

Aquest tipus de pantalons han envaït totes i cadascuna de les botigues que coneixem aquesta temporada tardor-hivern 2022-2023. La influencer no s'ha pogut resistir a aquesta nova tendència i se n'ha comprat uns. Així que si estàs pensant en comprar-te'n uns d'aquest estil, afanya't, perquè sembla que no trigaran gaire a esgotar-se.

L'outfit complet de Victòria Federica

La noia ha optat per lluir un càrrec de tir mitjà en color blanc trencat. Una peça que destaca gràcies a la seva cintura amb travetes, a més de les seves ideals butxaques davanteres i el seu cinturó ajustable amb sivella de metall.

Si analitzem la peça, el toc més chic l'afegeixen els baixos ajustables que tenen els pantalons. Això no és tot, sinó que també compten amb diversos botons.

Victòria Federica ha volgut combinar-los amb un jersei fi de coll alt de color gris. Una opció força encertada en aquesta època de l'any. La influencer ha ultimat el seu look amb uns botins de taló de color negre amb els quals ha afegit un toc elegant al seu outfit.