Victòria Federica, enxampada amb un nou amic especial

Els rumors sobre la possible relació sentimental de la filla de la infanta Elena amb aquesta nova conquista no deixen de créixer

Victoria Federica, paseando con el joven
Victòria Federica, amb el seu nou amic especial | CatalunyaDiari.cat

La família reial espanyola segueix centre el centre de la polèmica, tot i que des de Zarzuela intenten evitar-ho sigui com sigui. Tot i l'escàndol de l'entrada a presó d'Iñaki Urdangarin i dels continuats comentaris sobre la relació de la reina Letícia amb els membres de la Cara Reial, sembla que encara es troben moments de felicitat.

Segueixen mostrant-se gestos d'estima, almenys, de la filla de la infanta Elena, Victòria Federica. La jove està completament al marge dels conflictes familiars i ho demostra somrient més que mai.

El motiu de la felicitat de Victòria Federica podria ser la seva especial amistat amb un dels seus amics, amb qui se la vist abrasada pel carrer. La filla de la infanta Elena està a punt d'acabar els seus estudis aquest curs, i pot ser un dels últims instants per estar en companyia dels seus amics abans de començar les vacances d'estiu.

Serà la seva nova parella?

Els gestos i la complicitat entre els dos és evident, motiu pel qual han saltat tots els rumors sobre la possible nova relació sentimental de la néta dels reis emèrits amb el seu amic. Però de totes maneres, la relació haurà de confirmar-se, cosa que no ha succeït amb cap altre amistat que ha mantingut Victòria Federica.

El paseo romántico de Victoria Federica
Victòria Federica, amb el seu nou amic especial | CatalunyaDiari.cat

Passegen molt acaramel·lats

La nova possible parella va coincidir en una festa que es va celebrar en motiu del final del curs acadèmic. Després els dos van decidir marxar junts gaudint d'un agradable passeig on van compartir somriures, abrasades i alguna carícia, motiu pel qual es sospita del seu romanç.

Cal destacar que de moment no se sap qui és la nova conquista de Victòria Federica. Només falta esperar si més endavant també gaudeixen de les vacances d'estiu junts, a Mallorca per exemple.


Comentaris

envia el comentari