Victòria Federica podria mantenir una relació amb el millor amic del seu germà Froilà, Gonzalo Caballero

El jove ha publicat una imatge amb la filla de la infanta Elena

 

Després de la sorprenent notícia sobre un suposat «divorci imminent» entre el rei Felip VI i la reina Letícia, sembla que a la filla de la infanta Elena li estaria anant molt millor en l'amor. 

 

Tot i que a principis del 2018, Victòria Federica deixava tothom amb la boca oberta després d'aparèixer de la mà amb un misteriós jove aristòcrata de Jerez, a Andalusia, anomenat Miguel Gómez, ara sembla que la filla de la infanta Elena estaria sortint amb el millor amic del seu germà Froilà. I és que, tal com apunten diversos mitjans, Victòria Federica s'hauria enamorat de Gonzalo Caballero. 

Gonzalo Caballero ha publicat una imatge 

Les alarmes han saltat després que el jove torero hagi publicat una imatge al seu compte d'Instagram al costat de Victòria Federica a la plaça de bous de Lora del Río, a Sevilla. Una imatge on les mirades dels joves demostren que podria existir alguna cosa més que una bonica amistat. 

 

Al missatge, Caballero es refereix a la filla de Victòria Federica com un «talismà», ja que sempre li dona sort quan assisteix a les seves corregudes de bous. La imatge ja compta amb més de 6.500 'm'agrada', causant furar a la xarxa. 

 

Caballero, el millor amic de Froilà

Tanmateix, cal destacar que el germà de Victòria Federica, Froilà, ha sigut la persona que els ha unit, ja que Gonzalo Caballero és un dels millors amics del fill de la infanta Elena. 

 

De fet, l'any 2016, Caballero ja va demostrar que mantenia una gran amistat amb Victòria publicant una imatge amb ella, on es podia llegir: «És un plaer, Victòria, malgrat que Filip (Froilà) es posi gelós».

 

Més notícies de la categoria Cor