URGENT

🚨 Dos morts i diversos ferits en un atropellament massiu a Alemanya

Victòria Frederica, entregada a Gonzalo Caballero

Una fotografia compartida per un amic del torer a les xarxes socials confirma que els dos joves segueixen en contacte

Imatge d'arxiu de la infanta Helena
La infanta Helena ha esbroncat la seva filla | Redacció

 

No hi ha cap dubte que entre la germana de Froilán i Gonzalo Caballero hi ha alguna cosa, sigui una amistat molt propera o un amor més profund. Segons ha explicat 'La Coctelera', l’atracció mútua és molt visible entre els dos joves.

El fet d’haver-los vist en nombroses ocasions amb una actitud molt afectuosa dóna peu a pensar que pot haver-hi una possible relació romàntica entre els dos. A més a més dels gestos més íntims, la néta del rei Joan Carles apareix de manera reiterada en publicacions de les xarxes socials de Gonzalo Caballero.

  • També et pot interessar: La princesa Elionor fa 13 anys preparada per afrontar una nova etapa

Entregats, l'un amb l'altre 

El torero Carlos Ochoa, amic proper de Caballero, ha estat qui ha disparat els rumors compartint una imatge al seu compte d’Instagram on es pot veure recolzada Victoria Federica en l’espatlla de Caballero. El mateix Ochoa apareix amb la parella, la qual cosa transmet una molt bona relació d’amistat entre els tres amics.

Malgrat que Victoria Federica és molt previnguda amb la seva vida privada i encara no s’ha manifestat sobre aquestes imatges, el cert és que són una prova de la bona relació que mantenen els joves. Un altre fet rellevant és que la filla de la infanta Elena assisteix de manera reiterada a la plaça de toros per veure a Gonzalo Caballero en acció, cosa que ell agraeix perquè la considera el seu 'Talismà'.

La fama del destre

Amb només 27 anys, Gonzalo Caballero ha aconseguit fer-se un lloc en el món dels toros. Sent un dels destres més reputat de tot el país, va prendre la decisió de dedicar-se a aquesta decisió l’any 2015, i des de llavors comparteix escena amb altres grans toreros.

Respecte la seva vida amorosa, Caballero té una llarga llista de relacions a les seves espatlles. Fa solament uns mesos es sospitava sobre una possible relació entre el destre i la filla de Cayetano Rivera, Lucía Rivera.

Les parelles de Victoria Federica

Un any enrere es rumorejava sobre un possible apropament entre la germana de Froilán i Miguel Gómez Mendoza, un jove adinerat de Jaén, qui també es relacionava amb el món de la tauromàquia.

No obstant això, poc després la néta del Rei va començar a relacionar-se amb el cantant de Taburete, Willy Bárcenas, tot i que cap dels dos implicats va confirmar l’aventura.

  • També pots llegir: Victoria Federica podria estar il·lusionada amb Willy Bárcenas després de veure's en un camerino

Comentaris

envia el comentari