ÚLTIMA HORA

Un home mata la seva dona a Sant Joan Despí i és detingut quan volia fugir a l'aeroport del Prat

URGENT

Mor una nena de 14 en un accident amb un cavall al Vallès

Enxampen Victòria Frederica abraçada al seu amic Gonzalo a l’hipòdrom

Fa temps que se’ls ha vist junts i entre ells existeix una gran complicitat que provoca rumors sobre una possible «relació»
Fotografia en exclusiva d''Hola' de Victòria Frederica abraçant a Gonzalo | Hola

 

 

La filla de la infanta Helena s’està convertint dia rere dia en el membre de la Família Reial més mediàtic, tot i que és per una raó completament diferent del seu germà Froilà. Victòria Frederica, que acaba de complir els divuit anysestà omplint les portades de les revistes gràcies a la seva simpatia i desimboltura, però també per tots els rumors que hi ha al voltant de la seva possible parella. Ara se l’ha vist molt afectuosa amb un dels seus amics: Gonzalo.

 

Gonzalo, l’«amic especial» de Victòria Frederica

En aquest cas, la revista ‘Hola’ ha compartit unes fotografies de la neboda del rei Felip VI on se la pot veure d’allò més encaramel·lada amb un jove, Gonzalo Caballero, amb qui ja se la va relacionar fa un temps i es va dir que podria estar sorgint quelcom més que una simple amistat. Aquestes imatges podrien confirmar el seu possible amor.

 

Victòria Frederica es va trobar amb Gonzalo i uns amics més a l’hipòdrom de la Zarzuela on van gaudir d’una jornada hípica. Se’ls va poder veure en molt bona sintonia i la néta del rei emèrit Juan Carles es va posar molt contenta quan l’egua per la qual havia apostat va guanyar. Llavors es va fondre en una abraçada amb Gonzalo, sense importar-li qui podria veure’ls.

 

Victòria Frederica durant la fira taurina d'Almera | Catalunya Diari

 

Victòria i Gonzalo, inseparables

Últimament s’ha pogut veure la filla de la infanta Elena al costat de Gonzalo en diverses ocasions. Per exemple, la setmana passada van anar junts a una desfilada de moda on Victòria Frederica era convidada als seients de primera fila. Tot i que sembla que la seva amistat és quelcom més, cap dels dos ha confirmat la seva possible relació o «amistat especial».

 

El que sí que es veu clar és que entre ells existeix una química que va començar fa temps i que els ha tornat inseparables al llarg d’aquests mesos. Gonzalo Caballero és un jove torero i es van conèixer gràcies al fet que és molt amic de Froilà i van coincidir en moltes reunions de camp, als toros i diverses nits de festa. A més de la seva passió compartida pels toros, l’art també uneix molt la «parella».