rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Victòria Frederica podria tenir un afer el millor amic del seu germà Froilà, Gonzalo Caballero

El jove és un vell conegut de la família reial

 

La família reial creix dia rere dia. Més enllà de les històries entre Felip VI i la reina Letícia, però, hi trobem les 'subtrames' de les infantes. I a raó d'aquestes, d'altra banda, neixen les històries de Froilà i Victòria Frederica.

 

Sense més demora, doncs, aquest és el cas de la filla de la infanta Elena i dels seus primers romanços. Només començar el 2018, Victòria Frederica va sorprendre a tothom apareixent de la mà de Miguel Gómez, un misteriós jove aristòcrata de Xerès. Mesos després, però, Frederica sembla haver partit peres amb Gómez per escollir un altre jove d'un estatus similar: el torero Gonzalo Caballero.

 

Un jove que, curiosament, resultar ser el millor amic del seu germà Froilà de Marichalar.

Gonzalo Caballero, torero i possible nou amant

La seva possible relació va sortir al descobert quan el mateix torero va penjar una fotografia on se'l podia veure al costat de Frederica. A través  d'una fotografia d'Instagram on es podia veure la jove aristòcrata i el torero a la plaça de toros de Lora del Riu, a Sevilla, el jove hauria tret a la llum l'afer amb la néta del rei emèrit Joan Carles I.

 

En aquest sentit, doncs, existeixen proves tàcites per provar la seva presumpta relació. I és que el jove es refereix a Victòria com un «talismà» sempre que acudeix a les seves corregudes, tal com evidencia el comentari de la fotografia esmentada.

 

La imatge, finalment, compta amb més de 6.500 ‘likes’ i està sent tot un èxit. 

 

Froilà, el nexe d'unió entre tots dos

Froilà seria el causant de tot plegat. El fill de la infanta Elena i germà de Victòria Frederica és el millor amic del jove torero i anys enrere li hauria presentat la seva germana. 

 

Prova d'això és aquesta imatge de l'any 2016. Aleshores, el menut torero madrileny va publicar una instantània amb la jove Victòria i va publicar: «És un plaer, Victòria, tot i que en Filip (Froilà) es posi gelós».

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris