Primer pla de Victòria Frederica amb el rostre seriós

Victòria Frederica incendia Espanya revelant qui és la seva 'persona preferida'

Victòria Frederica sorprén tothom en concedir la seva primera entrevista

Victòria Frederica, filla de la infanta Elena i Jaime de Marichalar, ja és tota una dona. Als seus 21 anys, la neta més rebel del rei emèrit és cada cop més popular. Així ho reflecteix el seu compte d'Instagram, que en els darrers temps ha fet un gir radical en els seus continguts i estètica.

La jove, que ha passat de ser una adolescent díscola a una dona amb les coses molt clares, és conscient que havia de canviar la seva actitud.

Imatge de Victòria Frederica durant un esdeveniment
Victòria Frederica de Marichalar | GTRES

A més a més, hem pogut conèixer que Victòria Frederica ha ofert la seva primera entrevista en profunditat a una publicació de prestigi com és la revista 'Elle'.

Victòria Frederica s'obre en canal a la seva primera entrevista

La neboda del rei Felip VI vol aclarir que no és la persona que han pintat els mitjans durant tots aquests anys. «Vull mostrar-me davant de la gent perquè em vegin tal com soc», expressa en una llarga conversa amb l'esmentada publicació.

La seva relació amb la moda li ve pel seu pare, Jaime de Marichalar, assessor del grup 'LVMH'. Amb 'Elle', la jove va tenir una bona connexió en un esdeveniment celebrat a Sevilla a l'octubre. Allà va posar per primera vegada en un 'photocall'.

Muntatge fotogràfic de Victòria Frederica posant a un photocall
Victòria Frederica ha ofert la seva primera entrevista a la revista 'Elle' | CatalunyaDiari

Victòria Frederica parla llarg i extens del seu avi, el rei emèrit Joan Carles, de la seva àvia, la reina Sofia, dels seus pares i del seu germà Froilà. A més, explica detalls de la seva intimitat, alguns de desconeguts com que té tatuatges, l'apassiona el sucre de llustre o el sushi.

«Soc catòlica practicant. Cada matí, quan m'aixeco, dono gràcies a Déu. El Senyor per a mi ho és tot, i a l'església trobo pau i tranquil·litat. És essencial a la meva vida», confessa la jove.

«El meu avi és la meva persona preferida»

Sobre la seva relació amb el rei emèrit, Victòria Frederica ha reconegut que fa temps que no es veuen, però sí que tenen contacte habitualment.

«Des de nena l'he admirat, sempre l'he vist com un home dedicat. Espero que tota la feina i l'esforç que ha fet durant tota la vida sigui reconegut i estimat», expressa.

Rei Joan Carles
El rei emèrit és la 'persona preferida' de la seva neta Victòria Frederica | GTRES

«És la meva persona preferida del món. Personalment és un referent, com per a qualsevol persona ho és el seu avi, això és obvi, i el considero el meu segon pare. Però també per a molta gent a Espanya ha estat important, i ho sé perquè s'acosten per dir-m'ho», ha confessat a 'Elle'.

A més a més, la jove envia un missatge en relació amb les diferents polèmiques que envolten el seu avi: «Només vull que es valori el seu lliurament per aquest país. Encara que fa temps que no estem junts, parlo molt amb ell i segueix sent la meva font més gran d'inspiració. Ho serà fins que em mori», ha dit.

Els secrets ocults de Victòria Frederica

D'altra banda, Victòria no ha escatimat en detalls sobre alguns episodis concrets de la seva vida, com ara un viatge que va fer amb la seva àvia Sofia a Grècia.

«Un estiu ens va portar tota la família a Grècia i, encara que sempre fem escapades en vacances, aquesta va ser molt especial pel que significava per a ella ensenyar-nos on eren les seves arrels. Atenes és una ciutat que em transmet moltes emocions i descobrir-la juntes quedarà per sempre gravat a la meva memòria», ha explicat.

Imatge de Victòria Frederica fumant pel carrer
Victòria Frederica fumant mentre va amb monopatí | GTRES

En aquesta extensa entrevista, Victòria Frederica ha confessat les seves aficions més personals. Per exemple, li encanta Sevilla, i és que l'apassiona passejar per la ciutat del Guadalquivir.

Així mateix, el seu joc de taula preferit és el parxís, el museu ideal és el Reina Sofia, i el seu dissenyador va ser Virgil Abloh. Respecte a les dones que més admira són la seva mare, la infanta Elena, i la seva àvia, la reina emèrita Sofia.