Victòria Frederica discuteix amb un noi en una discoteca de Madrid

Els fets podrien haver ocorregut el dimecres a la nit, quan la jove celebrava el seu aniversari entre amics

Victoria Federica en una plaça de toros
Victòria Frederica en una plaça de toros | CatalunyaDiari.cat

La filla de la infanta Helena i Jaime de Marichalar, Victòria Frederica acaba de celebrar el seu 18 aniversari i ja comença a generar notícies com a persona adulta, però potser no les que ella i la seva família desitjarien

Segons sembla, la jove va sortir de festa per Madrid, la nit de dimecres, amb uns amics i la nit no va acabar del tot bé. El portal 'Look' publica unes informacions on afirma que la germana de Froilà es podria haver barallat amb un noi a les portes d'una discoteca.  

És el torero Gonzalo Caballero el jove misteriós?

Són molts els rumors que apunten que la néta dels reis emèrits viu un romanç amb un dels millors amics del seu germà, el torero Gonzalo Caballero. Un periodista del mitjà digital afirma que Victòria Frederica va discutir acaloradament «amb un jove que guarda certa semblança» amb Caballero.

   

'Look' apunta també que els dos joves s'haurien trobat en un esdeveniment organitzat per la revista Telva. Després d'aquest, haurien anat amb uns amics a un local de copes en el madrileny passeig de la Castellana.  

Victoria Federica, con su posible nuevo amante
Victoria Federica en una imatge amb el torero | Instagram

 

En aquest local, s'hauria produït la discussió de parella. El periodista continua explicant que la neboda de Felip VI hauria sortit fora per parlar de telèfon i quan va tornar a entrar, es va dirigir amb la una expressió trista cap als seus amics buscant consol.  

Els regals d'aniversari de Victòria Frederica

La filla petita de la infanta Helena va complir els 18 el passat 9 de setembre, així que aquesta festa d'aniversari va tenir lloc uns dies després d'arribar a la majoria d'edat. Per celebrar-ho, sembla que Victòria Frederica s'hauria autoregalat un tatuatge. Concretament, una petita petxina que llueix en el seu canell esquerre.  

Però, sense dubte, el regal més especial que ha rebut aquests últims dies li va fer el seu pare, Jaime de Marichalar. L'exmarit de la infanta va comprar a la seva filla unes exclusives sabates de la marca Manolo Blahnik, per les quals es pot arribar a pagar uns 5.000 euros. 


Comentaris

envia el comentari