Victoria Frederica dóna una nova preocupació a la seva mare, la infanta Helena, en tenir la seva primera parella

La jove de setze anys va ser vista en un esdeveniment al costat del noi, amb qui era molt afectuosa

La infanta Helena amb la seva filla, fa uns anys | cedida

La infanta Helena està passant per un moment pel qual totes les mares passen alguna vegada, que li està causant un maldecap més. Per si no en tingués prou amb tota la polèmica que envolta la família reial per la sentència del Cas Nóos, ara la germana del rei es veu obligada a bregar amb l'adolescència de la seva filla, que ha aparegut amb el seu primer xicot.

Victoria Frederica, que té ja setze anys, va assistir amb la seva mare a la preestrena de la pel·lícula 'Lo que de verdad importa', però, no va seure amb ella. La jove va estar acompanyada d'un noi aparentment de la seva edat, amb el qual es veia molt còmoda i amb el que sembla que manté més que una amistat. Però això no és tot, i és que el presumpte xicot de Victoria Frederica, amb qui anava de la mà aquella nit, és Juan Urquijo Moreno, ni més ni menys que el seu propi cosí, segons ha publicat 'El Mundo'.

El jove de divuit anys, que estudia al mateix institut que la filla de la Infanta, és nét de Teresa de Borbó i Borbó, cosina carnal del Rei emèrit Joan Carles. D'aquesta manera, la parella no són cosins germans, sinó cosins llunyans, però tot i així, està clar que això donarà molt de què parlar. Les relacions entre membres de la mateixa família mai han estat ben vistes. D'altra banda, una font pròxima a la família ha assegurat que «són cosins, res de parella», encara que les imatges de tots dos semblen aparentar el contrari.


Comentaris

envia el comentari