Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Victòria Frederica passa la tarda al futbol acompanyada de Gonzalo Caballero

Els dos van anar a l'estadi de l'Atlètic de Madrid per veure el seu enfrontament contra el Betis, acompanyats d'uns amics
Victòria Frederica en una imatge de fa un temps amb Gonzalo Caballero | Instagram

 

Tot i que fa unes setmanes van desmentir els rumors sobre la possible relació amorosa que tindria Victòria Frederica amb el jove torero Gonzalo Caballero, en aquests últims mesos se’ls ha vist junts amb una actitud bastant afectuosa i demostrant una gran complicitat en nombroses ocasions, fet que porta a pensar que són parella.

 

«Només són amics, bons amics; entre ells, ara per ara, no hi ha una relació sentimental», segons van desmentir fonts properes a la filla de la infanta Helena. No obstant això, van tornar a sortir junts públicament i han tornat els dubtes sobre si serà cert que entre ells només hi ha una gran amistat.

 

Imatge del grup d'amics a l'estadi de l'Atlètic de Madrid | Instagram

 

Victòria Frederica molt unida a Gonzalo

Potser sí és cert i entre ells només existeix una relació d’amistat molt especial, de moment. En qualsevol cas, queda demostrat que Victòria Frederica i Gonzalo són inseparables i ho deixen patent en cada aparició que fan públicament.

 

L’última ha estat a l’estadi de l’Atlètic de Madrid on han anat, acompanyats d’altres amics, a veure el partit que es disputaven contra el Betis. El torero mateix ha estat el que ha compartit a través de les seves xarxes socials una imatge d’aquest moment. En ella es pot veure com la néta dels reis emèrits està entre els seus amics, però abraçant Gonzalo i ell sostenint-la per la cintura, una postura que demostra la gran complicitat que hi ha entre ells.

 

Fotografia en exclusiva d''Hola' de Victòria Frederica abraçada a Gonzalo | Hola

 

Enxampats abraçant-se

No és el primer cop que surten a la llum unes fotografies d’ells en aquesta actitud. La revista ‘Hola’ ja va compartir unes instantànies de Victòria Frederica abraçant Gonzalo, i amb una actitud molt afectuosa, durant un esdeveniment realitzat a l’hipòdrom de la Zarzuela. En aquell moment també estaven envoltats per més amics i, tot i que surten junts amb regularitat, mai estan fans sols.

 

Victòria Frederica i Gonzalo es coneixen gràcies a Froilà, el germà d’ella, que es va convertir en un dels seus millors amics. Tanmateix tot sembla indicar que ara aquesta posició a la vida de Gonzalo l’ocupa la filla de la infanta Helena.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris