IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Victòria Frederica és fotografiada fent-se un petó amb Gonzalo Caballero

Aquesta prova gràfica confirmaria que la filla de la infanta Helena tindria una relació sentimental amb el torero

Victoria Federica, la 'it-girl' de la Familia Real
Victòria Frederica tindria una relació amorosa amb Gonzalo Caballero | CatalunyaDiari.cat

Victòria Frederica ja ha deixat de ser una nena i afronta la seva recentment estrenada majoria d'edat amb la il·lusió de l'amor. Durant mesos s'havia rumorejat que la filla de la infanta Helena i Jaime de Marichalar tenia una relació amb el torero Gonzalo Caballero, cosa que sembla confirmada després de la publicació en exclusiva a 'Semana' d'una imatge on es pot veure als dos joves abraçats i besant-se.

Amb aquest petó, doncs, els rumors deixarien de ser tal cosa i es confirmaria la relació entre la neta dels reis emèrits i el torero. Tots dos comparteixen moltes aficions i se'ls ha pogut veure en reiterades ocasions veien algun partit de futbol o a l'hípica, motiu pel qual s'havia començat a especular sobre que podien estar sortint junts.

Victoria Federica y Gonzalo Caballero se besan
Victòria Frederica, enxampada fent-li un petó a Gonzalo Caballero | Semana

Victòria Frederica ja és major d'edat

La filla petita de la infanta Helena i Jaime de Marichalar és un dels membres més estimats de la Casa Reial, per la seva naturalitat i per la seva forma de vestir, amb roba 'low-cost' que causa sensacions i s'esgota ràpidament a les botigues. De fet, l'expectació per la seva persona és tan alta que el seu aniversari va ser molt sonat.

El passat 9 de setembre Victòria Frederica complia la majoria d'edat i tothom estava esperant a veure com ho celebraria. Es va parlar molt sobre una gran festa que el seu germà Froilà li hauria organitzat al Teatre Barceló, però finalment tot eren rumors i aquella celebració mai va arribar a produir-se.

L'única celebració confirmada que va tenir la jove va ser un dinar familiar al Palau de la Zarzuela amb la seva mare, el seu germà i els seus avis, els reis Joan Carles i Sofia, amb qui manté una relació molt especial. A més, aquella mateixa nit també va sopar amb el seu pare, Jaime de Marichalar, al restaurant 'Ten con Ten' de Madrid.

Victoria Federica celebró su 18 cumpleaños junto a su familia
Victòria Frederica va celebrar els seus 18 anys amb un dinar familiar | CatalunyaDiari.cat

 

La falsa posada de llarg de Victòria Frederica

Després del seu aniversari, la seva posada de llarg també va ser una notícia que van compartir molts mitjans de comunicació. Estava prevista que se celebrés el 9 de novembre i havia de ser un gran esdeveniment, ja que des de 1954 no hi havia un acte d'aquestes característiques a la Casa Reial.

Jaime de Marichalar va negar des d'un primer moment que anés a tenir lloc una posada de llarg de Victòria Frederica: «No hi ha posada de llarg ni festa. No hi ha res». No obstant això, diversos mitjans van seguir publicant informacions sobre la gran posada de llarg de la neta dels reis emèrits, unes publicacions que han fet gràcia a la família del seu pare.


Comentaris

envia el comentari