rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Victòria Frederica fa una reverència a la seva àvia Sofia

La infanta Elena i els seus fills van anar amb la reina emèrita a visitar a Joan Carles a l'hospital, i el seu afectuós comportament va generar molta polèmica
Sofia posant al costat dels seus néts Froilà i Victòria Frederica | CatalunyaDiari
 

Molt s'ha comentat sobre el comportament de la reina Letícia amb la seva sogra la reina Sofia, no solament durant la picabaralla que van mantenir a la catedral de Palma sinó també els dies següents en què s'han pogut veure juntes, concretament anant a l'hospital per visitar a Joan Carles per la seva operació de genoll.

 

En un primer moment, semblava que hi havia hagut una reconciliació després de veure Letícia obrir la porta del cotxe perquè sortís Sofia o les mostres d'afecte entre les dues com si res hagués passat. No obstant això, res més lluny de la realitat, ja que molts pensen que aquesta actitud és només «teatre» i les seves desavinences encara no s'han solucionat.

Moment en què la infanta Elena fa una reverència a la seva mare | CatalunyaDiari

 

Mostres d'afecte que han generat polèmica

A més, la imatge de Letícia deixant que la reina Sofia es deixés fotografiar amb les seves nétes Elionor i Sofia a les portes de l'hospital també ha generat enrenou. Molt més després de veure l'actitud que mantenen els altres néts dels reis emèrits amb els seus avis.

 

És el cas de Froilà i Victòria Frederica, els fills de la infanta Elena i Jaime de Marichalar. Aquest passat diumenge, la reina emèrita va estar acompanyada dels seus néts i la seva filla en una nova visita a Joan Carles i es va poder veure com la relació entre ells no s'assembla gens a la que es va viure a la catedral de Palma amb Letícia i la princesa Elionor.

 

Froilà i Victòria Frederica es van mostrar molt afectuosos amb la seva àvia, deixant que s'agafés als seus braços. Fins i tot la filla menor de la infanta Elena va arribar a recolzar el seu cap a l'espatlla de la reina Sofia. No obstant això, el que més va destacar va ser una ràpida reverència que va processar a la seva àvia.

Victòria Frederica fa una reverència a la seva àvia

Quan ja s'acomiadaven, la infanta Elena va mostrar un gran respecte cap a la seva mare i després de fer-li dos petons, li va fer una reverència. Els seus fills van observar sorpresos el gest que havia fet la seva mare de forma espontànea. A més, Victòria Frederica va arribar a imitar la mostra de respecte fent una ràpida reverència a la seva àvia Sofia mentre buscava la mirada de la seva mare en senyal d'aprovació, tal com es pot veure al vídeo publicat per 'El Español'.

 

Aquests gestos de respecte i afecte encara han cridat més l'atenció després de la polèmica que ha tingut lloc amb la reina Letícia i les seves filles fa uns dies. Entre elles s'apunta que mantenen una mala relació fora de l'esfera pública, a diferència del que passa amb la infanta Elena i els seus fills. Ella ha propiciat sempre que Victòria Frederica i Froilà estiguin molt units als seus avis.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris