IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Victòria Frederica, enxampada: sopa amb un dels protagonistes de 'La isla'

Sembla que el coneixeria a través del seu nòvio, Jorge Bárcenas

Victòria Frederica en un acte com a públic
Victòria Frederica continua donant maldecaps a la seva mare | CatalunyaDiari.cat

Fins fa poc temps, tots teníem assumit que si per alguns dels seus dos fills havia de patir la infanta Helena, era per Froilà no per Victòria Frederica. Però els fets dels últims mesos semblen desmentir aquesta creença. I és que darrerament la petita dels Marichalar és més protagonista a la premsa del cor pels seus escàndols que no el seu germà. 

Aquesta mateixa setmana Victòria Frederica era notícia per donar una puntada de peu a un cotxe, i avui mateix es coneixia una sorprenent nova amistat. Segurament a través de l'home que ocupa el seu cor, Jorge Bárcenas, ha conegut a un dels personatges mediàtics del moment: Gonzalo Montoya.    

Sí, es tracta d'aquest Gonzalo, el mateix que ha participat a 'La isla de las tentaciones'. El mateix que va veure com Susana (possiblement l'única noia sensata que va entrar en aquesta programa) el deixava i li deia que ja no està enamorada d'ell davant de milions de persones, en bona part, pels seus comentaris fora de lloc, masclistes i infantils. 

La prova que Victòria Frederica i Gonzalo es coneixen la trobem a Instagram. Allà la jove penjava aquest dimecres una imatge d'un sopar a un restaurant de Madrid, La Mamona. Entre els deu assistents, a més dels dos protagonistes de la notícia, el nòvio de Victòria o Adirán Lozano, un jove Dj i amic de la parella.

Captura del sopar on va anar Victòria Frederica i Gonzalo de 'La Isla'
Captura del sopar on va anar Victòria Frederica i Gonzalo de 'La Isla' | Instagram

No seria l'única borbó fan de 'La isla de las tentaciones' 

Que conegui Gonzalo no vol dir que Victòria Frederica hagi sigut un dels milers de joves que han estat enganxats cada dimarts i dijous al programa de Telecinco. Però és que, encara que hagi generat tot un conflicte a la Família Reial, ella no seria l'única fan del programa de la monarquia espanyola. 

Feia poques setmanes es coneixia la bomba: Elionor, princesa d'Astúries i futura reina, era seguidora de 'La isla'. La reina Letícia molt disgustada, hauria fet tot el possible perquè no ho veiés en directe, però no la podia controlar tot el dia. 

També et pot interessar... 


Comentaris

envia el comentari