Victòria Frederica es tatua una petxina al canell

La hija de la infanta Elena se ha grafiado una pequeña concha en su muñeca izquierda
Imatge d'arxiu de Victòria Frederica | cedida

 

Victòria Frederica ja ha fet els 18 anys i té tots els drets i privilegis que comporta la majoria d'edat. La neta de Joan Carles I ja pot treure's el carnet de conduir, anar a votar a unes eleccions, entrar a qualsevol establiment o fer-se un tatuatge. De moment, la filla petita de la infanta Elena ja ha optat per fer les dues últimes accions.

 

La jove va gaudir d'una festa d'aniversari en una discoteca al centre de Madrid. A més, en una fotografia que està circulant per la xarxa també es pot veure com es va autoregalar un tatuatge. A la fotografia, Victòria Frederica surt agafant el seu telèfon mòbil i, tot i que costa distingir-lo, es pot veure com s'ha grafiat una petita petxina al canell esquerre.

 

El tatuatge de Victòria Frederica, al canell esquerre | CatalunyaDiari.cat

 

S'haurà de veure si ara que és major d'edat la filla de la infanta Elena dona algun tipus de discurs públic i explica quin és el significat que té aquest tatuatge. Una cosa que en realitat sembla bastant complicada, ja que a diferència del seu germà Froilà, ella sempre ha optat per mantenir-se en un segon pla i evitar ser el centre d'atenció dels paparazzis.

 

Victoria Federica, una gran admiradora de DJ Adrián Lozano

Com passa sempre amb tots els fills de famosos que fan 18 anys, els mitjans de comunicació han posat el focus en la jove i en com s'ha desenvolupat la festa de celebració de la seva majoria d'edat. Així, s'ha anat donant a conèixer informació sobre la neboda del rei Felip que fins ara era totalment desconeguda.

 

Una d'aquestes informacions ha estat conèixer un dels ídols de Victòria Frederica. Almenys segons es pot deduir de l'esmentada fotografia del tatuatge, on també es pot veure que porta enganxada al seu telèfon mòbil una xapa de DJ Adrián Lozano, un artista del qual la filla de la infanta Elena és una gran admiradora.

 

Una possible relació amb Roca Rey

Un clar exemple de l'impacte mediàtic que està tenint Victòria Frederica les darreres setmanes és la suposada relació que li haurien atribuït amb el torero peruà Andrés Roca Rey. Després d'una correguda, el destre li hauria dedicat unes paraules a la neboda del rei, brindant «per un futur junts. Ets la reina dels meus ulls».

 

Tanmateix, els assessors de Roca Rey van sortir a desmentir ràpidament aquesta informació i van assegurar que en realitat el jove de 22 anys va dir: «Brindo pel futur de la festa dels toros i de la institució que representes, i perquè els puguem veure tots junts molt de temps».