Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Victòria Frederica.

Victòria Frederica, testimoni del greu accident que ha patit la seva exparella

La filla de la infanta Elena està molt preocupada

Victòria Frederica, igual que el seu avi Joan Carles, és una gran apassionada dels toros. Per aquest motiu, fa el possible per no perdre's ni una corrida de les que es fan a Las Ventas. I a l'última a què ha anat ha vist en directe l'enganxada del seu ex, Gonzalo Caballero.

 

El destre va acabar sent atropellat pel toro, i això va desencadenar la preocupació entre els espectadors. Sobretot la filla de la infanta Elena, que, malgrat la ruptura, manté una relació cordial amb ell.

Victòria pateix pel contratemps

Fa unes setmanes, Victòria Frederica va trencar amb el seu nòvio, el DJ Jorge Bárcenas, i després d'això l'hem vist més que mai. Ha anat a la Fira d'Abril i a diferents esdeveniments taurins que s'han fet aquests dies. Així, com a bona aficionada, no es va perdre el de dissabte passat a Las Ventas per les festes de San Isidro.

Hi va anar amb uns amics, i no amb el seu suposat nou amor, disposada, sobretot, a veure una bona tarda de Gonzalo. No obstant això, la sort del jove torero es va torçar durant la segona faena. I és que, en un moment donat va ser rebolcat per l'animal a la sorra.

Gonzalo Caballero sent agafat per un toro
Victòria Frederica va patir molt veient com el seu ex va ser agafat pel toro | GTRES

El públic es va alarmar, i Victòria Frederica, com és lògic, també. Instintivament, es va posar les mans a la boca en senyal de preocupació i fins i tot va es va aixeca del seient.

Victòria Frederica veient una corrida de toros
Victòria es mostrar molt intranquil·la després del que va passar | GTRES

Poc després, però, es va quedar tranquil·la quan va veure que Gonzalo Caballero es posava dret. I és que, tot i les ferides que es va fer, va treure coratge i va seguir torejant com si no hagués passat res. Un gest professional i valent que li va fer guanyar els aplaudiments del públic i, per descomptat, de la seva exnòvia.

Va poder acabar la faena, però va haver de ser atès pel servei mèdic, i ara s'han revelat les lesions que va patir. Exactament, segons el comunicat oficial del doctor Máximo García Leirado, es va fer una: «contusió de genoll dret amb possible lesió de menisc intern amb trencament fibril·lar de bessó intern i cornada amb hematoma al bessó extern de la cama esquerra».

Victòria Frederica i Gonzalo Caballero, una relació breu i intensa

Per a Victòria Frederica segut que ha estat agradable haver presenciat l'agafada de Caballero. I és que, tot i que ja no estan junts, se segueixen tenint molt d'afecte i són amics. Per això, més d'una vegada l'ha anat a veure a l'hospital quan ha patit alguna lesió a l'arena.

Ell va ser el primer nòvio públic que es coneix de Victòria Frederica. És cert que els van fotografiar junts en diverses ocasions, però mai van reconèixer que eren parella. La relació només va durar uns mesos, i no la van confirmar fins mesos després que trenquessin.

Concretament, va ser el torero qui el 2019 va confessar en una entrevista per a '¡Hola!' que Victòria i ell havien tingut una història. Va dir: «He estat uns mesos sortint amb la Victòria, però he decidit no tenir una relació seriosa perquè vull centrar-me en la meva professió».

És més, va arribar a parlar de la jove, a qui va definir com a «meravellosa, amb uns valors i una educació que farien que qualsevol s'enamorés d'ella. Té un cor únic. Avui en dia, ja no queda gent així».