ÚLTIMA HORA

👉 La Covid-19 segueix retrocedint a Catalunya, però les hospitalitzacions no s'aturen

URGENT

❎ El TSJC inhabilita el conseller d'ERC Bernat Solé

Victòria Frederica rep unes 'Manolo Blahnik' com a regal d'aniversari

El seu pare Jaime de Marichalar li ha comprat aquestes luxoses sabates que costen entre 400 i 5.000 euros

Imatge d'arxiu de Jaime de Marichalar
Imatge d'arxiu de Jaime de Marichalar | Cotilleo.es

 

Victòria Frederica va viure un dels moments més importants de la seva vida el passat diumenge. Rodejada dels seus familiars, inclosos els seus pares l'infanta Helena i Jaime de Marichalar, i no se sap si d'un amic especial, va celebrar la festa del seu 18 aniversari. 

La jove va passar primer el matí amb la seva família materna, inclosos els reis emèrits i els seus cosins, amb qui va esmorzar en un acte formal. A la nit, el seu pare va organitzar un sopar amb ella.     

El sopar de Marichalar amb la seva filla 

El pare de Victòria Frederica va escollir el restaurant 'Ten con Ten', un dels més de moda a Madrid, per sopar amb la seva filla. Va ser llavors quan Marichalar li va donar el regal que l'hi havia comprat pel seu aniversari. Unes luxoses sabates de la marca Manolo Blahnik

La marca és coneguda com una de les més prestigioses dins del món de la moda i per fer sabates amb un preu que no està a l'abast de tothom. Entre 400 i 5.000 euros s'han de pagar per adquirir unes «manolos». En el cas concret de Marichalar, podria ser que no hagi hagut de pagar res, ja que és soci d'una de les botigues de la firma.   

Victoria Federica de Marichalar compleix 18 anys
Victòria Frederica de Marichalar ha fet 18 anys | Cedida

 

Aquest regal i el sopar amb el seu pare segurament van alegrar a Victòria Frederica, després de la més que segura desil·lusió que li va suposar no poder celebrar la seva festa d'aniversari a la discoteca Teatro Barceló. La festa, que havia organitzat Froilà, va ser cancel·lada a última hora sense que se sàpiguen els motius.  

La infanta Helena li ha preparat una posada de llarg

Tot i la cancel·lació de la seva festa a la discoteca, sembla que la seva mare estaria preparant la seva pròpia celebració però amb un caràcter molt més formal i tradicional. Com ja fes ella quan va complir 18 anys, l'infanta Helena vol que la seva filla Victòria Frederica es presenti en societat amb una posada de llarg.  

Està sent la mateixa infanta la que ho està preparant tot i sembla que l'acte podria tenir lloc en el mes de novembre. La de Victòria Frederica seria la primera posada de llarg de la reialesa espanyola en molts anys.   


Comentaris

envia el comentari