ARA MATEIX

🚧 Importants retards de Rodalies al Maresme per un tall a les vies

Victoria’s secret publica la foto d'una de les seves models sense retocar

La marca de roba va penjar les fotos
Jasmine Tookes posa per a Victoria's Secret | Victoria's Secret

 

L'exclusiva marca de roba interior ens té acostumats als ajustos de Photoshop a les seves campanyes i fotografies de les joves models, però aquesta vegada ha decidit prescindir d'ell i pujar instantànies de la model Jasmine Tookes portant un dels seus conjunts de la col·lecció del 2016 sense cap tipus d'edició.

 

A la fi aquesta marca, que semblava tenir un conveni amb Photoshop, ha apostat per l'encant natural i no pel retoc artificial de les seves fotografies que, l'any passat, ja li van costar mitja rereguardia a una de les seves models. El resultat, com s'esperava, és fantàstic. Tookes, de 24 anys, posa amb el conjunt verd i amb les seves marques de naixement a la pell, tal com és en realitat. La decisió de la marca de no retocar a la model ha sigut aplaudida per molta gent a les xarxes socials.

 

 

Així i tot, no és or tot el que rellueix, perquè Victoria's Secret no ha fet cap comentari sobre el tema de moment, per la qual cosa no queda del tot clar si va ser o no intencionat el fet de pujar les imatges sense retocar. A més, la model va pujar al seu compte d'Instagram una fotografia en la qual sí que eliminava les seves estries.

 

 

Jasmine Tookes | Victoria's Secret