IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Victorio i Lucchino perden la propietat d'un dels seus béns més preuats

Un jutge ha autoritzat la dació de pagament de la casa natal de Velázquez, propietat dels dissenyadors andalusos

La parella a la casa natal de Velázquez | ABC

El jutge mercantil número 1 de Sevilla ha autoritzat la dació en pagament de la casa natal del pintor Diego Rodríguez de Silva i Velázquez a una entitat bancària per saldar el deute hipotecari que mantenen amb l'empresa dels dissenyadors andalusos Victorio i Lucchino, en fase de liquidació després d'haver estat declarada en concurs voluntari de creditors el gener del 2013.

En una interlocutòria del dia 7 de febrer, a què ha tingut accés Europa Press, el jutge Eduardo Gómez López accepta el pla de liquidació de l'empresa V&L Costura, Diseño y Moda SA després de ser declarada en concurs voluntari de creditors l'any 2013. Així, el jutge autoritza la dació en pagament sol·licitada per l'administració concursal de la casa natal de Velázquez i d'un altre habitatge annex per tancar el deute que mantenen els dissenyadors.

La casa natal de Velázquez, on el pintor va néixer l'any 1599, està situada en el número 4 del carrer del Pare Luis María Llop, mentre que l'habitatge annex, on els modistes han tingut el seu estudi-taller, es troba al carrer de Sales y Ferré número 12 de la capital sevillana, segons han informat fonts del Tribunal Superior de Justícia d'Andalusia (TSJA).

De la mateixa manera, i en referència a la interlocutòria, el magistrat també ordena la cancel·lació registrals que hi havia sobre les finques a instància d'altres creditors, en concret Golden y Desarrollos SL, Chav SA, l'Agència Tributària, Difusión Velilla SL, la Tresoreria General de la Seguretat Social, Nin de Selezione SL, Aifos Arquitectura y Promociones Inmobiliarias, i María de Gracia Hinojo Najas.


Comentaris

envia el comentari