ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya marca el pitjor cap de setmana de la pandèmia: 93.822 nous contagis

La vida anònima de l’exnovia de Pau Gasol a Barcelona

Silvia López Castros treballa a Barcelona, on ha recuperat l’anonimat

La nova vida a Barcelona de l'ex de Pau Gasol.
La nova vida a Barcelona de l'ex de Pau Gasol. | Zimbo

Silvia López Castro, de 28 anys, no és una de les figures més mediàtiques a Catalunya, tot i que forma part de la vida d'un dels esportistes catalans més mediàtics de tots els temps com Pau Gasol (38 anys). Forma —o formava— part del grup de dones i xicotes d'esportistes, allò que popularment es coneix com a WAG, i va sortir de l'anonimat l'any 2009, quan va començar la relació amb el gran dels Gasol.

Silvia va gaudir de la fama als Estatus Units, acompanyant al seu xicot als partits dels Lakers i treballant com a 'cheerleader'. Mai va protagonitzar les portades de les revistes del cor, però va començar a ser una cara habitual en els cercles més selectes de Los Ángeles. L'any 2014 la relació entre els dos joves es va trencar, i Silvia va haver de decidir si seguir entre les celebrities de la costa oest o tornar a Espanya i refugiar-se en l'anonimat.

Silvia López torna a l'anonimat

La jove va escollir la segona opció. Tots els mitjans van parlar de la ruptura en el seu moment, però després de la separació no han tornat a sortir notícies de López Castro. Tampoc han transcendit mai els motius reals de la separació, tot i que les revistes del cor van publicar tota mena de teories.

Segons informen ara alguns mitjans espanyols, Silvia ha trobat feina com a content manager (encarrega de continguts) de l'aplicació mòbil de salut Carrot Health. Concretament, es dedica a traduir textos i supervisar-los en funció de les necessitats de l'empresa. D'altra banda, sabem que la jove va viatjar a Austràlia aquest passat mes de febrer per realitzar un treball per l'empresa My Chemist Warehouse Group.

Pau Gasol anuncia la seva boda

Sembla doncs, que l'ex de Pau Gasol ha decidit tallar qualsevol connexió amb el seu passat als Estats Units i ha decidit centrar-se en la seva carrera professional, lluny del soroll mediàtics i de les portades de la premsa del cor. ¿Tornaran algun dia? Sembla prou difícil, ja que l'estrella del bàsquet ha anunciat boda amb Catherine McDonnell.

Catherine té 10 anys menys que Pau (28) i ha treballat com a reportera d'ABC News i FOX. De moment, encara no hi ha data per la boda, però se'ls pot veure feliçment enamorats en diverses publicacions a Instagram.


Comentaris

envia el comentari