rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La vident Esperanza Gracia rep l’alta després de dotze dies a l’hospital

Després de quasi dues setmanes hospitalitzada, la vident més famosa de Mediaset torna a casa sense desvelar els motius del seu ingrés
Esperanza Gracia torna a casa després de quasi dues setmanes ingressada | CatalunyaDiari.cat

 

Després de passar dotze dies a l’Hospital de La Paz de Madrid, l’astròloga més famosa de Telecinco, Esperanza Gracia, ha rebut l’alta i per fi ha tornat a casa. Tot i la preocupació que ha desencadenat el seu ingrés, la vident no ha volgut explicar quins van ser els motius del seu ingrés, tal com informa ‘La Coctelera’.

 

 

Segons va donar a entendre la vident, els dies que va passar ingressada se li van fer molt llargs i durs. «He estat pocs cops hospitalitzada, però en aquesta ocasió han sigut dotze dies. Quan vaig ingressar em vaig desorientar, era com si m’haguessin ficat un forat negre del qual no podia sortir», explicava Esperanza. «El que em tocava era acceptar la malaltia com un cicle que havia de passar per sortir enfortida d’aquesta experiència», confessava un cop passat l’ensurt de l’ingrés.

Per a Esperanza Gracia, l'ingrés ha sigut una experiència de la qual ha après molt | CatalunyaDiari.cat

 

Esperanza treu el costat bo de la situació

L’astròloga, sempre caracteritzada per la seva tranquil·litat i calma, manifestava que la millor opció per sortir de l’experiència per la qual li havia tocat passar era «deixar de banda els egos i estar disposada a acceptar sacrificis i renúncies», camí que va seguir al peu de la lletra.

 

 

 

 

L’astròloga de Mediaset va donar porta a l’alarmisme i es va decantar per treure l’aspecte positiu de la situació: «una experiència enriquidora, com un repte que havia d’acceptar i del que podria aprendre molt». Esperanza Gracia va agrair la feina i el tracte que va rebre de l’equip mèdic per les xarxes socials. 

 

 

«Jo sabia que el túnel tenia sortida»

Esperanza es mostra encantada d’haver pogut tornar a casa després dels dotze dies que va estar ingressada. Per poder tornar a concentrar-se, la vident ha optat per la meditació, activitat que també realitzava a l’hospital per trobar serenor i allunyar la por: «No deixava que la por ni la desesperança s’apoderessin de mi. Jo sabia que era un cicle, i que el túnel tenia sortida».

 

 

«Sempre vaig confiar en el fet que el següent eclipsi, un eclipsi de Lluna en el signe de Lleó, el veuria des de casa meva, i així ha estat», revelava Esperanza, deixant clar el seu convenciment com vident que és. L’astròloga té clar que la vida li ha donat una segona oportunitat i vol treure partit d’ella: «Ara sento que la vida m’ha donat una altra oportunitat, i l’aprofitaré al màxim, esprement cada moment, cada instant... Amb el cor ple d’agraïment».

 

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris