URGENT

🚔 Màxima tensió a l'Hospitalet de Llobregat per un atracador atrinxerat

ÚLTIMA HORA

🚨 Els morts per coronavirus es disparen a Espanya amb 442 i 8.257 contagis més

Una vident mexicana assegura que Shakira i Piqué es separaran aquest estiu

Mhoni Vidente ho ha afirmat durant el programa ‘Hoy’ de la cadena mexicana

Imatge d'arxiu de Mhoni Vidente.
Imatge d'arxiu de Mhoni Vidente. | Twitter

Una de les vidents més famoses de la televisió mexicana, Mhoni Vidente, ha afirmat durant el programa ‘Hoy’ de la cadena mexicana que el futur de Shakira no es trobava al costat de Gerard Piqué, ja que la cantant i el futbolista se separaran com a conseqüència d’una tercera persona.

Segons publica el portal ‘Informalia’, Mhoni va confirmar el següent: «Lamentable situació la que està vivint Shakira. No la veig a la presó pel problema amb Hisenda a Espanya, jo veig que es reinventa artísticament durant el mes de juny i juliol. Però sí que se separarà de Piqué».

Una tercera persona: el motiu de la separació

Tanmateix, el passat mes de febrer, la vident va assegurar que la seva relació acabarà a finals del 2018, després que el jugador blaugrana tingui un afer amorós amb «una tercera persona».

No obstant això, aquesta no és la primera vegada que la vident intenta endevinar el futur de la colombiana i el català, sense tenir gran èxit. I és que el passat novembre del 2016, Mhoni va dir que Piqué deixaria Shakira per un italià. El que sí que va encertar, però, van ser els dos embarassos de la cantant.

Malgrat tot, el que sí que és cert és que, ara, la parella està vivint uns moments de calma després dels continus rumors de crisi del passat 2017, tot i que fa temps que no es deixen veure junts en públic. 

Imatge d'arxiu de Shakira i Piqué.
Imatge d'arxiu de Shakira i Piqué. | Cedida

El pitjor any de Shakira

I és que cal recordar que ja fa mesos que Shakira no està passant pel seu millor moment. Després dels múltiples rumors de crisi amb la seva parella, Gerard Piqué, els problemes de salut relacionats amb la veu que van obligar-la a cancel·lar la seva gira, i els recents problemes econòmics, després d'havent de pagar a Hisenda 20 milions d'euros per saldar un deute, ara sembla que arriben nous problemes per Shakira. 

I és que fa unes setmanes es coneixia la notícia que la salut de la cantant tenia preocupada la seva família i, segurament, a la mateixa cantant, qui s'estaria veient encara afectada pels problemes de veu que va patir fa un temps i que ja haurien d'haver marxat.


Comentaris

envia el comentari