IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La vident de Telecinco, sobre Malú i Rivera: «És un amor vehement, pertorbador, sensual»

La cantant, una Peixos, «sensible i intuïtiva», sedueix brutalment la «passió i erotisme» de Rivera, un Escorpió

Fotomontatge Rivera i Malú
Malú s'hauria comprat una casa ella sola a Madrid, i no se n'aniria a viure amb Rivera | Cedida

La premsa del cor i els xafarders i xafarderes del país necessitem més indicis i novetats sobre Malú i Rivera. Per sort, hi ha qui ens pot ajudar a fer temps: Esperanza Gracia. La coneguda vident de Telecinco s'atreveix a donar detalls sobre la química que tenen la cantant i el líder de Ciutadans, i són impagables. «És un amor vehement, pertorbador, sensual», assegura. En el seu bloc, Esperanza ha desmembrat la personalitat de cada un d'ells.

Malú, Peixos, una persona amb «màgia»

Gracia veu «màgia» en Malú. La considera una persona especial: «La seva veu em transporta». Malú és Peixos i les dones que neixen sota la influència d'aquest astre, explica, «desitgen un príncep blau que les porti a terrenys inesperats»

Rivera, Escorpió, «misteriós» i capaç de «fer-te sentir el món sota els teus peus»

«Hi ha alguna cosa en ell que m'atreu», diu la vident de Rivera, tot i que no li causa la mateixa bona sensació que Malú. Els Escorpió tenen una mirada «penetrant i misteriosa», explica, i afegeix que Rivera és capaç de «fer-te sentir el món sota els teus peus»

Pura química entre signes

Esperanza Gracia
Esperanza Gracia ens recorda que totes les respostes estan en el cosmos   | BLOG EN TELECINCO

 

«Quan Piscis i Escorpio es troben, es crea entre ells un magnetisme molt fort, unes sensacions molt intenses», prediu Esperanza. Descriu l'amor de Malú i Rivera com un amor «vehement, perturbador i sensual». I ho atribueix a la «sensibilitat i intuició» de la cantant, capaç de seduir brutalment la passió i erotisme del polític, per sentir-se després «dolçament atrapada»

Esperanza Gracia no en té cap dubte: «La unió entre ells serà fascinant, tot i que no duri tota la vida». La famosa reina del cosmos recorda que les respostes sempre estan en els astres i remata la feina: «S'entenen gairebé sense parlar-se, comparteixen un món especial de somnis i utopies». 


Comentaris

envia el comentari