El vídeo d'Alessandro Lequio que confirma el testimoni de Rociíto: «Gos no menja gos»

Els seguidors de Rocío Carrasco han tret a la llum les proves que demostren que el que diu és veritat

Dimecres a la nit Telecinco va emetre un programa especial de 'Sálvame' sobre la docusèrie 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva'. La protagonista del documental es va asseure al plató per respondre totes les preguntes que han sorgit des que el producte audiovisual es va començar a emetre. Va explicar com viu la relació amb la seva filla i l'opinió que té al respecte, així com els errors que ha comès pel que fa a la seva història amb Antonio David Flores. A més, va aprofitar per defensar-se de totes les crítiques que ha rebut des que es va estrenar la sèrie documental.

D'aquesta manera, Rociíto va plantar cara a alguns dels col·laboradors de programes com el d'Ana Rosa Quintana, que no van parar de qüestionar-la i fins i tot van intentar deixar-la en ridícul.

Rocío Carrasco revela la veritat sobre Alessandro Lequio

Una de les persones que més la va criticar va ser Alessandro Lequio, i la filla de la Jurado no va desaprofitar l'oportunitat de respondre-li. L'aristòcrata va assenyalar que Rociíto mentia dient que, en cas contrari, no hauria permès que els seus fills visquessin amb algú com el seu exmarit, Antonio David Flores, que tant la va fer patir. A més, va dir que si Rocío Carrasco ha guardat silenci durant més de dues dècades no ha sigut perquè l'hagin obligat, sinó perquè simplement no ha volgut.

Per la seva banda, Carrasco va negar les paraules de Lequio i va explicar el motiu pel qual el col·laborador s'ha posicionat a favor d'Antonio David. Va dir que el defensa perquè ell també és un maltractador. «Gos no menja gos. Al final, analitzant-lo, si realment pensa el que verbalitza, em demostra que, si no és igual que l'Antonio David, és molt semblant a ell», va subratllar.

Les proves que demostren que les paraules de Rocío Carrasco sobre l'aristòcrata són certes

Encara que al principi pogués semblar que Rocío Carrasco només contraatacava Alessandro Lequio i que les seves paraules no eren més que un simple invent per fer-lo quedar malament, els seguidors del documental es van encarregar de demostrar que la declaració de Rociíto és totalment certa i que l'exmarit d'Ana Obregón ha protagonitzat episodis de maltractament en més d'una ocasió. Els fans de Rociíto van tirar d'hemeroteca i van treure a la llum un vídeo en què el presentador ho confessava. «He donat més d'una bufetada, però sempre han sigut bufetades molt 'light'», manifestava, donant a entendre que, segons ell, no té res de dolent pegar a una dona.

El vídeo d'Alessandro Lequio no va ser l'únic que van destapar els seguidors del documental de Rocío Carrasco per demostrar que la protagonista diu la veritat. Els fans de Rociíto van portar a col·lació algunes de les entrevistes que fa temps va concedir Antonia Dell'Atte on confessava que Alessandro Lequio la va maltractar quan estaven junts. La italiana va assenyalar que l'aristòcrata era un «maltractador diabòlic», fet que va quedar demostrat per un acte judicial.


Comentaris

envia el comentari