Primer pla de Belén Esteban mirant a càmera amb el rostre seriós al plató de 'Sálvame'

El vídeo de Belén Esteban fora de Telecinco que sorprendrà Carmen Bazán

Belén Esteban sorprèn amb un vídeo que confirma el seu nou projecte

Belén Esteban s'acomiadava divendres passat del programa que tant li ha donat. 'Sálvame' acabava després de 14 anys en emissió, però els col·laboradors tenen un as sota la màniga. La veritat és que l'anunci de la fi del programa va ser un autèntic xoc per als espectadors. Tanmateix, durant divendres passat, un vídeo de Belén anunciant una cosa gairebé impensable ha sorprès moltes persones, entre les quals hi ha, possiblement, Carmen Bazán.

Tot i que 'Sálvame' ha arribat a la seva fi a Telecinco, una forta productora té grans plans per als col·laboradors més emblemàtics del magazín. Sembla que aquells que volien veure Belén lluny del focus hauran d'esperar.

El vídeo que confirma que encara queda molta Belén Esteban

Això no s'ha acabat aquí. 'Sálvame' es va acomiadar dels seus espectadors divendres passat, però la productora La Fábrica de la Tele, en col·laboració amb Netflix, planteja un 'reality' de 8 capítols on els col·laboradors més mítics del format buscaran feina a Amèrica.

Primer plànol de Belén Esteban feliç, agafant un coixí de la sèrie 'Elit' de Netflix
Belén Esteban formarà part del nou 'reality' de Netflix. | @Netflix, Twitter

Belén Esteban, Terelu Campos, Kiko Matamoros, Lydia Lozano, Chelo García Cortés, Víctor Sandoval, Kiko Hernández i María Patiño s'embarcaran en aquesta aventura. Això sí, la confirmació de la notícia no podia arribar més icònicament. 

Després del final de 'Sálvame', Netflix començava a promocionar el projecte a través d'un vídeo on Belén Esteban era una de les protagonistes indiscutibles. S'hi podien veure els col·laboradors arribant a les oficines de Netflix. Els televisius s'instal·laven i feien els canvis pertinents per començar amb aquest nou 'reality show'.

Per primera vegada, i gràcies a aquest vídeo en forma d'anunci d'intriga, hem pogut veure Belén Esteban en un ambient diferent del de Telecinco. Sense cap mena de dubte, tothom parlarà d'aquesta nova oportunitat que els ha arribat als col·laboradors de televisió. A més, això confirma que a Belén Esteban encara li queda molta guerra per donar.

Encara que la majoria d'espectadors lamentaven el final de 'Sálvame', també hi havia certs detractors que arribaven fins i tot a celebrar la fi del format. Per això, aquesta notícia de la continuïtat dels col·laboradors al candeler mediàtic haurà estat com un gerro d'aigua freda a aquells que els desitjaven el final.

Els col·laboradors de 'Sálvame' es muden a Netflix

De moment, molt poc ha transcendit sobre aquest 'reality' que ve en forma de segona oportunitat per als televisius. Tot i que només s'han pogut veure uns minuts del que s'acosta, l'expectació ja ha estat màxima.

Colaboradors de Sálvame
Els col·laboradors comencen una nova aventura amb Netflix. | Mediaset

Segons ha transcendit, el projecte encara està en fase de preproducció. La Fábrica de la Tele estaria treballant molt dur perquè es dugui a terme el rodatge durant els dos pròxims mesos de juliol i agost.

Aquesta no seria la primera vegada que La Fábrica participa en la producció d'un 'reality show'. Amb 'Las Campos', la productora va aconseguir un gran èxit i repercussió i ara només queda esperar a veure si aquest té la mateixa sort.

La trama principal del 'reality' serà veure com els col·laboradors aconsegueixen apanyar-se-les per trobar feina a Amèrica. Després de l'imminent anunci de la sèrie a les xarxes socials, s'han pogut veure missatges de tota mena. Netflix ha tornat a demostrar que no té cap problema a l'hora d'arriscar pels seus continguts i despertar tant crítiques positives com negatives.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!