Primer plano de Belén Esteban con rostro serio en el programa ‘Sálvame’

El vídeo de Belén Esteban que demostra com està després de l'última hora

Belén Esteban és conscient que ha de mirar endavant

Belén Esteban acomiadava la setmana assabentant-se, com la resta dels seus companys, la notícia del casament del seu company Kiko Hernández. La tertuliana es va mostrar cauta en assabentar-se'n i va comentar que s'esperaria a parlar amb ell del tema.

Mentrestant, Belén va aprofitar el cap de setmana per agafar forces abans de tornar a posar-se davant de les càmeres de 'Sálvame' fent una cosa a què no ens tenia habituats.

Fa poques setmanes es va comunicar que serà el pròxim 23 de juny quan 'Sálvame' s'emeti per última vegada. La notícia va resultar totalment inesperada pels col·laboradors i presentadors, així com per a la resta de personal del programa.

Si bé alguns treballadors estan nerviosos davant del final, en general tots s'ho han pres amb filosofia, com Belén Esteban, que ha demostrat una actitud positiva animant els seus companys.

Fa unes setmanes apareixia feliç al casament dels seus grans amics, Joaquín Torres i Raúl Prieto, a Sevilla. Aquest dissabte, la de Paracuellos posava rumb a la localitat malaguenya de Torremolinos. Concretament visitava l' Eden Beach Club, on se celebrava una festa. No és la primera vegada que Belén va a aquest local, ja el 2019 va preparar el mateix esdeveniment, cosa que ha volgut repetir.

Belén Esteban ha aconseguit deixar tothom amb la boca oberta

Belén s'ha atrevit a posar-se els cascos, pujar a la taula del DJ i punxar ella mateixa diverses cançons. Precisament un tema de Rosalía, amiga de la col·laboradora de 'Sálvame', va ser un dels elegits. A més, ha sorprès tots els presents cantant en anglès, animant i fent-se amb tot el públic, que gravava l'escena amb els telèfons mòbils.

Al vídeo, es pot veure Belén, amb ulleres de sol, cantant la seva pròpia versió del tema 'One more time' de Daft Punk. Una interpretació amb què ha fet vibrar tots els assistents a la festa. Entre el públic, a més del seu marit, Miguel Marcos, hi havia també la seva filla, Andrea Janeiro, que està de visita al nostre país.

La jove, que va estudiar Comunicació Audiovisual a Birmingham, treballa en una empresa de comunicació i té fixada la residència a Califòrnia. Ara ha tornat a Espanya de vacances i passarà uns dies amb la seva mare i el seu marit.

Muntatge de fotos de primer pla de Belén Esteban i la seva filla, Andrea Janeiro, totes dues somrients
Entre el públic hi havia també Andrea, molt orgullosa de la seva mare | España Diario

En acabar la seva intervenció, Belén va ser aplaudida per tots els assistents. La de Paracuellos va accedir a posar amb els que s'acostaven i li demanaven una foto amb ella. La col·laboradora va confessar als seus seguidors que, malgrat la fi de 'Sálvame' , es troba contenta i animada.

Qui sap si aquesta activitat, la d'animadora d'esdeveniments, està dins dels seus plans un cop finalitzi el magazine de Mediaset. Ella mateixa ja va comentar, pocs dies després de conèixer-se el final de 'Sálvame', que «jo valc per a tot, no vull és estar a casa meva perquè em cau a sobre».

Belén demostrava així del que seria capaç més enllà de 'Sálvame'

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Belén sorprenia tothom definint les seves aptituds en directe a un expert en assessoria laboral que va acudir al programa. "Li dic el que sóc, sóc diverses coses", advertia la col·laboradora a Jesús Ripoll i passava a enumerar. "Sóc copresentadora, el primer; el segon, relacions públiques, vostè necessita el que sigui i jo els ho aconsegueixo".

Primer pla de Belén Esteban amb rostre feliç
Belén ha demostrat aquest cap de setmana de què és capaç | GTRES

Finalment, Esteban reconeixia tenir capacitat per alegrar una festa. «També soc ballarina perquè vaig guanyar 'Más que baile' i cantant perquè, encara que canti malament, animo la gent». I va dir més: «En esdeveniments de comunions, casaments i batejos i sobretot animo la gent, que per mi és el més important».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!