El canvi físic de Bustamante que ha sortit ara a la llum i deixa atònits els fans

L'artista està desitjant tornar a fer esport

David Bustamante a un esdeveniment de Cadena Dial
David Bustamante ha canviat radicalment el seu físic durant el confinament | CatalunyaDiari

A mesura que van passant els dies, ja es comencen a veure els primers famosos que van recuperant la seva vida. Alguns d'ells han mostrat com comencen a sortir al carrer, a comprar o fins i tot a visitar el dentista, com és el cas de David Bustamante.

El cantant, que com tota Espanya es troba a casa passant el confinament, ha compartit un vídeo a les seves xarxes socials on ha mostrat la seva visita al dentista. En aquest vídeo s'ha pogut veure com a Bustamante no li ha agradat gens això d'estar a casa i no poder anar a córrer o a gimnàs.

La seva cara ho diu tot: l'artista ha agafat alguns quilos de més, i així li ho han fet saber els seus seguidors. Bustamante sempre s'ha caracteritzat per la seva força física, i està clar molta d'aquesta era gràcies a les seves actuacions: els seus concerts són un espectacle on el cantant dona tot el que té i el desgast físic era important, tal com es pot veure.

Tot i que només es veu part de les faccions facials, la comparació amb imatges d'abans del confinament presenten un canvi notable amb el vídeo més recent de l'extriunfito.

Uns quilos de més

Ara, i sense aquesta activitat tan frenètica, el cantant no ha tingut més remei que quedar-se a casa, el què això suposa una pèrdua de la massa muscular. En el vídeo que ha compartit s'aprecia de manera molt clara que la seva cara està una mica més inflada, tot i que no és cap problema: és una obvietat que la gran majoria de persones confinades han augmentat de pes. Els seus seguidors, però, no han dissimulat l'opinió de molts: «Està gros».

No és la primera vegada que Bustamante pateix aquestes pujades de pes, i és que l'artista en alguna ocasió ha experimentat canvis dràstics en el seu físic. Quan l'ex de Paula Echevarria va acabar la seva relació va engreixar molt, ja que pel que sembla la tristesa de l'artista li fa perdre les ganes de fer esport

Coneixent Bustamante, a mesura que es vagin relaxant les mesures començarà a tornar a les seves rutines diàries d'esport. El cantant és un fanàtic del futbol, i és un dels personatges que mai falten en partits benèfics. A més de visitar diàriament al gimnàs, l'extriunfito és un aficionat al 'running', esport que ara pot practicar des de les 6 fins a les 10 o des de les 20 fins a les 23.

Bustamante es passa a la cuina

A més, en aquesta quarantena Bustamante s'ha convertit en un cuiner professional. En el seu perfil d'Instagram ha pujat diversos plats cuinats per ell- uns menjars que precisament no són baixos en calories.


Comentaris

envia el comentari