Rocío Flores i Antonio David Flores passejant pel carrer

Un vídeo demostra que Antonio David Flores i la seva filla Rocío estan en crisi

La relació entre Rocío Flores i el seu pare, Antonio David, podria trontollar després del testimoni de Rocío Carrasco

El vincle paternofilial entre Antonio David Flores i la seva filla Rocío era sòlid i indestructible, fins ara. La bona relació entre pare i filla podria trontollar després de sortir a la llum la versió de Rocío Carrasco sobre què va passar en realitat entre el matrimoni i com ha portat que els seus fills abandonessin el seu niu per traslladar-se al domicili del seu pare i Olga Moreno.

Fins a l'emissió del documental seriat 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', la filla de l'exparella desconeixia la 'cara B' de la història entre els seus pares. La jove de 24 anys ha sentit devoció pel seu pare. Fins i tot els professionals que han estudiat el cas han assegurat que Rocío Flores ha pogut deixar caure alguna mentida en benefici del seu pare i detriment de la seva mare.

D'altra banda, també hi ha qui fa servir la hipòtesi que l'exsupervivent podria ser víctima d'una manipulació intencionada del seu pare i que aquest va poder ser un dels motius pels quals la convivència entre Rocío Carrasco i la seva filla va arribar a un punt insostenible.

Sigui com sigui, la veritat és que Rociíto està disposada a explicar tota la veritat després de 25 anys. Té per donar i per vendre i no deixarà ningú indiferent. Espanya s'ha dividit amb el seu testimoni entre els qui la creuen i els qui dubten de la seva història.

La família de la filla de Rocío Jurado, per la seva banda, vol mostrar una unió absoluta i indestructible. De fet, tots ells han arribat a un acord: no faran declaracions fins que hagin escoltat tot el que ha de dir Rocío Carrasco.


Però sembla que les dures paraules de la filla de 'La més gran' ja estan causant estralls i deslligant alguna tibantor entre els membres de la seva família. Sense anar més lluny, al vídeo facilitat per Europa Press s'aprecia com Rocío Flores i el seu pare, Antonio David, mantenen una xerrada ells dos sols d'allò més tensa.

Rocío Flores, amb aspecte seriós, parla amb Antonio David, mentre aquest només assenteix i l'escolta atentament. A jutjar pels gestos de la 'influencer' i la cara inexpressiva del seu pare, hi ha tensió entre l'exguàrdia civil i la seva primogènita.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Enxampada a Rocío Flores i Antonio David Flores parlant d'amagat

El moment de la conversa entre pare i filla es va produir durant una vetllada que tots dos compartien en família en un 'xiringuito' de Màlaga, la ciutat on resideix Antonio David Flores, la seva dona i els seus fills. La reunió tenia com a objecte acomiadar Olga Moreno, ja que ben aviat posarà rumb a les illes d'Hondures per gaudir del concurs de 'Supervivientes 2021'.

L'entorn més proper de la participant va voler acomiadar a l'engròs la dona d'Antonio David Flores i transmetre-li molta força perquè arribi fins a la final. No obstant això, el 'reality', per a l'empresària, s'ha complicat abans de començar.

Olga deixa Espanya amb molts fronts oberts en la seva família, amb un marit que espera el seu retorn amb candeletes per lluitar junts les guerres que els queden contra Rocío Carrasco i amb un clima d'inestabilitat familiar en què Antonio David Flores podria arribar a perdre al seu ullet dret, la seva filla Rocío.

Cal destacar que, des de l'aparició pública de Rocío Carrasco, Antonio David Flores ha evitat de totes les maneres sortir al carrer. És més, no va acompanyar la seva dona i la seva filla fins a Madrid en les últimes hores d'Olga al país abans d'embarcar en l'aventura de Mediaset .