IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El vídeo que demostra què li agrada fer a Kiko Jiménez al llit

Sofía Suescun i Gloria Camila, enfrontades pel polèmic vídeo

Kiko Jiménez a la casa de 'GH Vip'
Kiko Jiménez ara és parella de Sofía Suescun | Telecinco

Molts dels continguts que es publiquen a Instagram no arriben mai a transcendir al món de la televisió. Però ahir, Sofía Suescun, intentant defensar la seva parella Kiko Jiménez, va acabar ressuscitant un vídeo que estava pràcticament perdut a Twitter, on es revelaven les preferències sexuals de Jiménez.

Durant l'emissió del debat de 'Supervivientes', Suescun va preguntar a Gloria Camila, exparella de Jiménez, per un vídeo en què se la veia parlant de les preferències sexuals d'algú i ella mateixa afegia després que eren les de Kiko. Si bé és cert que Gloria Camila no arriba a dir el nom de Jiménez al vídeo, Amor Romeira sí que dona més pistes i el relaciona directament amb Maite Galdeano.

Això demana Kiko Jiménez quan està al llit

Al vídeo expliquen que al col·laborador li agrada que li introdueixin dits per darrere i s'aporten un seguit de dades íntimes, que són difícils de desxifrar per l'ambigüitat amb què s'expliquen.

Sofía Suescun, per la seva banda, volent defensar al seu noi, ataca a Gloria Camila dient que tot això no té res de dolent i que aquesta pràctica no fa al seu xicot menys home. Raó no li falta, però, potser, si no hagués donat pistes, aquest vídeo mai s'hauria fet 'trending topic'.


Comentaris

envia el comentari