Imatge d'Antonio David Flores amb el seu fill, David Flores

La veu de David Flores: El seu vídeo inèdit cantant la cançó de la seva àvia Rocío Jurado

El fill d'Antonio David i Rocío Carrasco presumeix de ser el digne hereu de 'la més gran'

Poques vegades hem sentit parlar a David Flores, ja que la família sempre ha intentat mantenir-lo al marge de qualsevol intervenció pública. Així, el fill de Rocío Carrasco i Antonio David Flores es convertia durant anys en un dels membres del clan més protegits, i sobre el qual gairebé tots evitaven pronunciar-se.

Un secretisme que no trigava a fer saltar totes les alarmes, perquè se sospitava que pogués patir algun tipus de trastorn o síndrome, la qual cosa més tard es confirmaria. David pateix la síndrome d'Angelman, un trastorn neurogenètic caracteritzat per un retard en el desenvolupament, que comporta problemes en la parla i en l'equilibri, o fins i tot discapacitat intel·lectual.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Va ser el seu pare l'encarregat de confirmar el que era un secret a veus; el fill menor patia una malaltia de la qual molt pocs eren coneixedors i que el convertia en un nen veritablement especial. Un nen que, segons explicava Carrasco, havia intentat protegir de totes les formes possibles. Sembla, però, que el seu ex no compartia la mateixa opinió sobre revelar les malalties que pateix el seu fill i no veia la necessitat d'amagar-ho un cop feta la majoria d'edat.

D'aquesta manera, el que fos col·laborador de 'Sálvame' concedia una polèmica entrevista en què narrava absolutament tot sobre el que havia suposat la malaltia de David. Malgrat això, el germà de Rocío Flores ha demostrat que és un veritable lluitador i que res aconsegueix limitar-lo a l'hora de guanyar-se l'afecte de tot aquell que el coneix. Una cosa en la qual coincidia fins i tot la mateixa María Teresa Campos.

El gran afecte que les Campos li tenen a David Flores

La seva filla Terelu també es veia incapaç de reprimir les llàgrimes a 'Viva la vida' quan li han tret el tema de l'infant, a qui la seva mare anomena afectuosament 'el meu enano'. La matriarca del clan de les Campos assegurava durant el seu pas pel 'Deluxe' que el trobava molt a faltar, «perquè era un nen molt dolç», encara que també és conscient que «la persona que era ja no la tornarà a veure més perquè era un nen i ara ja és gran».

María Teresa arribava fins i tot a compartir alguna divertida anècdota en el 'Deluxe' sobre les ocurrències que podia arribar a tenir el fill de la seva gran amiga, Rocío Carrasco: «El nen ve un dia i em diu 'Jo soc l'hereu de la meva àvia Rocío', i es va posar a cantar. Imagina't el que em va entrar a mi pel cos».

Antonio David sempre ha presumit que el seu fill petit cantava com els àngels i que tenia molt talent, una cosa que segons l'opinió de María Teresa, dista molt de la realitat i és jugar amb els seus sentiments: «Tu li pots fer una broma a un nen, però a aquest no perquè era especial».

De fet, una de les poques vegades que hem pogut veure a David parlar i cantar en directe una de les cançons de la seva àvia, la gran Rocío Jurado, va ser en les noces de José Ortega Cano amb Ana María Aldón, on el jove va tenir el seu moment de protagonisme cantant a cappella amb la seva tia Gloria Camila.

Un moment molt entranyable i bonic que posa en evidència allò que tots opinen d'ell, que és un nen que desprèn molta alegria i capaç d'animar qualsevol festa amb el seu art. Tanmateix, això també el fa ser més vulnerable a la manipulació, cosa que, segons denuncia Carrasco, li va servir a Antonio David per poder utilitzar-lo a favor seu: «Va arribar un punt en què no volia estudiar perquè deia que el seu pare li havia promès que el portaria a 'La Voz', a fer-lo famós».

A més, sempre que intentava defensar la seva mare, rebia amenaces. Desgraciadament, una trista realitat que es posa de manifest amb la recent demanda que ha interposat contra la seva mare per l'impagament de la pensió alimentària corresponent des del 2018.