Imatge de Montserrat Bernabeu, Gerard Piqué i Shakira.

La mare de Piqué, assenyalada: la foto amb Shakira que ha fet saltar totes les alarmes

Filtren un polèmic vídeo de Shakira i la seva exsogra

Tots pensàvem que la mare de Piqué i Shakira es portaven bé. Semblava una obvietat. Ara, però, a les últimes hores ha sortit a la llum un vídeo impactant que ho posa en dubte. Unes imatges que demostren les dubtoses formes que feia servir Montserrat Bernabéu amb la cantant nascuda a Barranquilla.

Tot va camviar després que Shakira i Bizarrap traguessin un tema al mercat en què la cantant va deixar en molt mal lloc a Gerard Piqué i la seva família.

Ara, el vídeo en qüestió, que ha sortit publicat a les xarxes socials per una usuària anònima, deixa entreveure la tensió que hi havia entre elles. Això sí, aquest vídeo no data de l'actualitat, sinó de fa força temps, encara que sense una data definida.

Surt a la llum el vídeo més espinós de l'exsogra de Shakira

A l'esmentat vídeo veiem Montserrat Bernabéu fent callar Shakira en el que sembla un esdeveniment públic amb l'exfutbolista. Un Piqué que crida l'atenció com està de relaxat i mira cap a un altre costat sense donar-li gaire importància a aquest fet.

I és que cada dia que passa, va agafant més rellevància la mare de Gerard Piqué en aquesta guerra que sembla que no té aspecte d'acabar en poc temps.

Shakira i Montserrat Bernabéu
Shakira i la mare de Piqué no es porten bé | TRENDINGS

Recordem que Montserrat Bernabéu va ser protagonista hores després que Shakira tragués la Session 53 amb Bizarrap per uns estranys m'agrades que semblaven donar la raó a la colombiana. Parlem dels atacs a Piqué que no van deixar indiferent a ningú. Però aquests m'agrada van ser esborrats immediatament per no provocar més confusió i, especialment, l'enuig de Gerard Piqué.

Les males formes de la mare de Piqué criden notablement l'atenció

Ara, Monserrat és focus de les càmeres dels paparazzis. Cal recordar que la mare de l'exfutbolista i el seu marit viuen en una casa que està al costat de la casa familiar on residien Piqué i Shakira. I és on viuen actualment la cantant i els seus fills fins que vagin a viure  definitivament a Miami.

Gerard Piqué i Shakira
Piqué després de veure les imatges està avergonyit. | EUROPA PRESS

El cas és que ara el que centra la nostra atenció és aquest vídeo que té com a protagonistes les que fossin sogra i nora. Tot i que estem parlant d'unes imatges que podrien tenir uns quants anys.

A les xarxes socials s'ha criticat notablement l'actitud que mostra Bernabéu amb Shakira i molts usuaris han enlletgit aquest comportament que no és gens positiu per a ella. I tot i que Shakira en aquell moment no reacciona de cap manera i deixa passar aquest gest tan reprotxable.

 

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp