Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'un primer pla de María Castro somrient amb els cabells recollits i les espatlles descobertes i una captura en tirants negres i donant el pit

Un vídeo de María Castro ('La Promesa') demostra com està la relació amb el seu marit

María Castro, que interpreta Pía Adarre a 'La Promesa', ha deixat clar com està ara amb José Manuel

María Castro és una de les protagonistes indiscutibles de la sèrie La Promesa, que s'emet cada tarda a La 1. En concret, hi dona vida a Pía Adarre, un personatge que ha deixat aquests dies tothom consternat. Sí, perquè s'ha suïcidat de manera inesperada.

María Castro interpretant el seu personatge de 'La Promesa'
María Castro triomfa a 'La Promesa' amb el personatge de Pía | RTVE

Per aquesta situació, María Castro ha cobrat actualitat ara. Però també per l'últim vídeo que ha pujat a les xarxes socials amb la seva parella, José Manuel Villalba.

Aquest vídeo, en què apareixen a casa dins del seu dia a dia, ha deixat una cosa molt clara. Ha evidenciat que tenen una bona relació, que es donen molt de suport mútuament i que no els falta el sentit de l'humor.

María Castro, l'actriu de La Promesa, revela quina és la relació amb la seva parella

La Promesa té en María Castro una de les seves actrius més rellevants, ja que les trames sempre generen molt d'interès i estan carregades de tensió. Per això, ha impactat que, als darrers capítols, la sèrie d'època l'hagi matat.

Ara bé, potser hi haurà alguna sorpresa inesperada i ella, que s'ha reincorporat puntualment a la ficció després de ser mare per tercera vegada, torni. Encara més, se sap que tornarà d'una manera o d'una altra, perquè ha revelat que tornarà a gravar després de les vacances d'estiu.

La Promesa, per tant, només ha fet una aturada amb el personatge de la gallega, que ara està centrada en la vida familiar. Lògic, perquè el mes d'abril passat va ser mare per tercera vegada, va tenir la seva filla Emma. Una petita que necessita ara totes les cures i atencions, més encara que les seves germanes Olivia i Maia.

Imatge de María Castro amb la seva filla recent nascuda
María Castro ha tornat a 'La Promesa' després de donar a llum per tercera vegada | Redes sociales

María ha volgut mostrar als seus seguidors a les xarxes que el seu noi, que és ballarí i empresari, és el seu company amb totes les lletres. I és que comparteixen les tasques amb les nenes i les de la llar, alhora que es donen suport quan ho necessiten. La manera de deixar clar això és amb un vídeo divertit.

A Instagram és on l'actriu de La Promesa ha penjat aquell on se la veu donant el pit al nadó. I mentre duu a terme aquesta tasca, la seva parella s'encarrega d'ajudar-la pentinant-la fent-li una cua. Per això ella diu: “La vida és buscar algú que t'ajudi quan tu no arribes”.

“A veure, Llongueras”. Això sí, queda clar que el fort de José Manuel no és exercir de perruquer. El resultat acaba sent un desastre, cosa que provoca les rialles de Castro i fins i tot d'ell mateix.

María Castro presumeix de família

María Castro està encantada amb el suport incondicional del seu noi i també amb la llar que ha format amb ell i les tres filles. Tant és així que fa unes hores ha tornat a compartir una publicació a les xarxes per presumir de la família que té.

Exactament, la intèrpret de La Promesa ha pujat una fotografia on apareixen posant i fent el senyal de victòria amb els dits. Amb aquesta ha escrit: “Dos mesos sent cinc, dos mesos sent, si és possible, més feliços. Dos mesos de tu, santa Emma”.

Una imatge que ha entendrit molts fans de María, que no s'han pogut resistir a comentar aquella. Li han deixat missatges com aquest: “Una família plena d'amor. Gaudeix molt d'aquesta explosió d'amor que vius ara mateix i que ningú aconsegueixi ennuvolar ni per un segon aquesta felicitat”.

Als quals s'uneixen: “M'encanta, preciosa família”, “Bella estampa familiar”, “És un quadre molt bonic”, “Esteu divins els cinc” i “Esteu maquíssims. És una fotografia molt natural. M'encanta”.