Surt a la llum el vídeo secret del marit d'Ana Rosa

Juan Muñoz va comprar les imatges a l'excomissari Villarejo per amenaçar el magistrat amb publicar-les si no feia el pagament que li devia

Ana Rosa Quintana se n'ha anat de boda abans de les seves vacances
El marit d'Ana Rosa va intentar extorsionar un jutge per cobrar un deute | Catalunya Diari

Ana Rosa Quintana reviu un dels moments més crítics després de fer-se públic el vídeo del seu marit, Juan Muñoz, amb què, presumptament, va extorsionar un jutge. El passat dimecres, 22 de gener, el comissari Villarejo va defensar la parella de la presentadora assegurant que el vídeo no es va gravar perquè ho va demanar. Segons manté la Fiscalia anticorrupció, Muñoz va comprar un vídeo a l'excomissari en què apareixia un exjutge consumint cocaïna en un lavabo en companyia de dues prostitutes. El marit d'Ana Rosa planejava subornar el jutge per poder cobrar un deute.

El vídeo va ser emès en presència de la víctima i el magistrat que instrueix el cas contra Muñoz. Villarejo, en referència als àudios aportats per la Fiscalia en què planeja amb el marit de la presentadora l'extorsió del jutge, ha declarat que estan «manipulats». A més, assenyala el CNI com a responsable de la gravació del vídeo. Tanmateix, el jutge sospita que l'excomissari va gravar les imatges per a un traficant d'armes amb la intenció de subornar el protagonista del vídeo, que, casualment, a banda de la relació que podia tenir amb Muñoz, investigava el contrabandista.

Una defensa desafortunada

Tot i l'intent de distracció, en els àudios es pot reconèixer la veu del marit d'Ana Rosa demanant consell a l'excomissari sobre «com debilitar» el jutge —que li devia diners—, i a Villarejo oferint-li el vídeo assenyalant que «el CNI el va gravar 'farlopejant'». Amb tot, l'excomissari ha ficat els peus a la galleda, ja que va afirmar que pretenia avisar Muñoz, a qui considera un «amic», i posar-li en contacte amb les persones encarregades de gravar el vídeo, de manera que reconeix que el marit de la presentadora tenia intenció premeditada de fer-ho.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari